Cum sa ai o vacanta fara griji

A venit vara si cu totii avem planuri mari de vacanta! Fie ca alegem sa mergem la munte sau la mare, vacanta trebuie sa fie doar pentru noi, sa ne bucuram, sa ne relaxam si sa ne incarcam bateriile pentru ce urmeaza. Si pentru ca vacanta ta sa fie lipsita de probleme, iti vine in ajutor cardul de vacanta 9695!
Cardurile de vacanță sunt modalitatea prin care tu te asiguri că orice s-ar întâmpla rău cu mașina ta în vacanță, acest lucru nu te va afecta.  Cu cardul de vacanta 9695, problemele se vor rezolva în cel mai scurt timp și astfel iti îți poti continua in liniste călătoria.

Cum funcționează cardurile de vacanță 9695?

Cumpără tipul de card care se potrivește cel mai bine nevoilor tale! Vizitează www.9695.ro sau sună la *9695 ori 021 9695 și un operator te va ajuta să îți activezi serviciile auto. Acestea vor fi disponibile în maxim 24 ore de la activare, având un termen de valabilitate de 15 zile de la momentul activării. Îți poți activa oricând cardul de vacanță, astfel încât să beneficiezi de serviciile oferite de fiecare dintre ele exact atunci când ai nevoie.

Care sunt serviciile de care poti beneficia cu cardul de vacanta:

·         Start- repunerea în funcțiune a acumulatorului uzat;

·         Depanare- încercarea de repunere în stare de funcționare a vehiculului dacă prezintă probleme tehnice pe drumurile publice;

·         Tractare până la cel mai apropiat service auto- pentru evenimente produse pe drumurile publice se asigură transportul autovehiculului dacă acesta este imobilizat ca urmare a unui eveniment acoperit;

·         Tractarea la domiciliu/service agreat;

·         Pană de cauciuc- serviciul de înlocuire a pneului în caz de pană.
În cazul în care autovehiculul nu are pneu de rezervă sau pana nu poate fi remediată pe loc, autovehiculul va fi tractat până în cel mai apropiat atelier la care se poate remedia pe cheltuiala abonatului respectiva problemă;

·         Pană de carburant- în cazul în care autovehiculul este imobilizat datorită lipsei de combustibil, acesta va fi tractat până la cel mai apropiat furnizor de combustibil.

·         Deblocare- în situația în care cheia de pornire rămâne blocată în incinta autovehiculului sau în situația blocării sistemului de închidere a autovehiculului, 9695 va organiza intervenția la fața locului a unei echipe specializate pentru deblocarea autovehiculului. Serviciul se consideră “tractare” dacă deblocarea autovehiculului nu este posibilă pe loc.

·         Parcare- în cazul în care timpul de reparație al vehiculului depășește 8 ore, sau vehiculul trebuie să fie depozitat în așteptarea tractării, 9695 va acoperi taxele de parcare, pentru o perioadă de maxim 3 zile.

Riscuri acoperite:  Defecțiuni tehnice + Eveniment rutier + Furtul autovehiculului+ Lipsa combustibilului + Lipsa sau blocarea cheii + Pană de cauciuc

Beneficii:  Oferta unică fără limită de intervenții;+Fără limită de kilometri;+Acoperire România și Europa;+Asistență rutieră pentru orice problemă în trafic;+Non stop și fără limită de intervenții în România și Europa+Intervenție în maxim 1 oră în orașe și 2 ore în afara orașelor.

Cardurile de vacanta pot fi utilizate numai pentru autovehiculele înmatriculate în România, cu masa maximă autorizată de până la 3.5 t și cu o vechime de maxim 10 ani.

Servicii suplimentare pe care cardurile 9695 ti le ofera  sunt disponibile la alegere daca reparatia dureaza mai mult de 8 ore si se face la o distanta de peste 50 km de domiciliul detinatorului de card.

    Transport cu trenul sau avionul pentru distante mai mari de 1000 km in limita a 2000 RON;
    Cazare in limita a 300 RON/noapte/persoana pentru maxim 3 nopti;
    Servicii taxi in valoare de maxim 200 RON;
    Inlocuirea vehiculului in limita a 450 RON/zi pentru maxim 3 zile;

Mai  mult decat atat, daca iti activezi cardul de vacanta 9695 pana la 31 August 2014 poti intra in tragerea la sorti pentru o vacanta de 4 persoane in valoare de 1500 Euro+ 100 litri de carburant + Un Card Premium 9695.
Pentru mai multe detalii despre concurs si regulament vizitați www.9695.ro.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod