stewardesă

Cum a salvat o stewardesă deşteaptă o sclavă sexuală. Detaliul care i-a atras atenţia


Însoţitorii de bord au o capacitate de observare foarte dezvoltată şi sunt bine instruiţi să identifice orice indiciu al traficului de persoane, relatează site-ul wtsp.com. În general, cele mai frecvente semne sunt faptul că un pasager nu răspunde la întrebări sau evită contactul vizual.

Shelia a anunţat de îndată pilotul că la bord se află un proxenet care transportă o sclavă sexuală, iar acesta a anunţat aeroportul din San Francisco, solicitând intervenţia poliţiştilor.

Graţie atenţiei şi curajului de care a dat dovadă Shelia Frederick, fata a scăpat de traficanţi şi studiază acum la un colegiu.

De atunci, tânăra a mai vorbit de câteva ori cu salvatoarea sa. "Mi-am scris numărul de telefon pe acel bilet şi cred că l-a ţinut minte, fiindcă după câteva săptămâni m-a sunat", a spus Frederick.

Potrivit datelor statistice citate de wtsp.com, între 600.000 şi 800.000 de persoane devin în fiecare an victimele traficului internaţional de persoane. Aproximativ 80% din acestea sunt fete şi femei, iar 20% sunt copii.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
10 Februarie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod