stewardesă

Cum a salvat o stewardesă deşteaptă o sclavă sexuală. Detaliul care i-a atras atenţia

O stewardesă atentă a salvat o tânără din iadul traficului de carne vie după ce şi-a dat seama în timpul zborului că ceva nu-i în regulă.

O fată care călătorea cu un bărbat îmbrăcat elegant, în jurul vârstei de 14 sau 15 ani, părea speriată şi încerca să ascundă ceva. Mai mult, bărbatul răspundea în locul tinerei de fiecare dată când însoţitoarea de bord îi adresa câte o întrebare.

"Ceva în mintea mea îmi spunea că nu-i în regulă", a povestit Shelia Frederick, 49, din Alabama, pentru 10 News. "El era bine îmbrăcat, dar mi-a atras atenţia că ea nu era aranjată şi părea foarte stresată", a mai spus stewardesa.



Întâmplarea s-a petrecut în 2011, în timpul unui zbor al cursei Alaska Airlines de la Seattle la San Francisco.  

Shelia şi-a dat seama că fata se află în avion împotriva voinţei sale şi s-a gândit cum să verifice dacă suspiciunile ei se confirmă. "Dacă vezi ceva, spui ceva", a explicat femeia modul în care a acţionat. I-a spus repede, pe furiş, fetei că trebuie să meargă neapărat la toaletă, unde ea îi lăsase un bileţel. "Mi-a scris pe bilet că are nevoie de ajutor", a povestit stewardesa.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
10 Februarie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod