păr

Cum a intrat şi a ieşit din coafor o fată care a renunţat să se mai pieptene

Din cauza depresiei, o adolescentă a renunţat să se mai pieptene, fiindcă se simţea inutilă. Când a intrat într-un coafor cerând să fie rasă pe cap pentru a putea face o poză pentru şcoală, ea a fost refuzată. Iată motivul!

Nu ţi se întâmplă în fiecare zi să dai de cineva care suferă de depresie, dar când ajungi într-o astfel de situaţie, poţi să faci ceva care să-i schimbe viaţa celui din faţa ta? Aceasta este întrebarea la care merită să meditezi, pe care The News Journal o ridică înainte de a relata cazul unei adolescente care suferea de depresie.

O astfel de situaţie a avut de gestionat Kayley Olssson, o coafeză din Iowa, Statele Unite. Ea a împărtăşit povestea emoţionantă a unei cliente neidentificate, în vârstă de 16 ani, care a intrat în salonul ei, cerând să fie rasă pe cap.

Părul ei era foarte neîngriit şi murdar, semănând cu cel al unui om al străzii, iar femeia a fost curioasă să afle de ce ajunge o tânără să arate aşa.



Fata dorea să se radă pe cap ca să-şi facă o poză care i se cerea la şcoală, iar femeia a fost impresionată când a aflat că ea suferea de depresie şi că a renunţat să se mai pieptene întrucât se simţea inutilă şi fără valoare. Coafeza a refuzat să o tundă zero şi iată de ce: în loc să bage maşina de ras în priză, ea a ales calea mai grea, dar mai bună şi mai frumoasă.



Kayley Olssson s-a înhămat la treabă, hotărâtă să-i salveze părul fetei şi să-i dea o nouă înfăţişare. Împreună cu o colegă, femeia a lucrat 13 ore pentru această clientă neobişnuită - opt ore în prima zi şi alte cinci a doua zi. La sfârşit, Kayley a publicat pe Facebook o imagine în care se vede cum arăta adolescenta înainte şi încă o imagine cu noul ei look.

Ea a scris că a decis să prezinte fotografiile pentru a creşte sprijinul de care au nevoie persoanele care suferă de depresie, relatează publicaţia citată.

Povestea ei a stârnit peste 180.000 de reacţii şi a fost distribuită de peste 72.000 de ori, oamenii fiind impresionaţi de cazul adolescentei.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
15 Decembrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod