Criza TVR. Cristina Neagu va fi urmărită pe net, postul public a ratat din nou!

Fiecare posesor de TV din ţară cotizează cu un euro şi jumătate în fiecare lună pentru o televiziune inutilă care nu poate transmite o semifinală de campionat mondial în care joacă echipa României
Echipa naţională de handbal a României a ajuns în semifinalele Campionatului Mondial ce se desfăşoară în Danemarca.
După un început bun, cu două victorii la echipe mai slab cotate, Porto Rico şi Kazahstan, au urmat trei înfrângeri consecutive în grupe, Spania, Norvegia şi Rusia. În acel moment, evoluţia echipei noastre era considerată un dezastru de către comentatorii de sport.
Echipa României se califică în optimile competiţiei şi o întâlneşte pe campiona mondială en-titre, e vorba de Brazilia, pe care o învinge într-un mod neaşteptat cu scorul de 25-22.
În data de 16 decembrie, departe de cei mai mulţi ochi ai publicului din România, într-un meci ce va face istorie, echipa ţării noastre trece de Danemarca cu scorul de 31-30, după prelungiri.
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Laura Dumitru pe 20 Dec 2015, 16:00
    Criza TVR

    Credeam ca cei care scriu comentarii in genul celui 'Criza TVR' sint intelectuali...asa ar fi de asteptat, dar se pare ca ne inselam... Sa spui despre platforma Dolce ca are 'sub 10% dintre posesorii de televizoare' dovedeste o lipsa crasa de informare despre piata serviciilor de CATV - sau probabil intentia era de a discredita Dolce..sau lipsa de profesionalism...documentati-va inainte sa scrieti articole de genul asta

    0
    0

  • Alexandru Timotin pe 19 Dec 2015, 00:08
    doresc colaborare pentru publicare anunturi

    Pentru ca din punct de vedere financiar chiar o duc foarte rau si doresc sa-mi mai imbunatatesc resursele

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod