Crimă "la indigo": Cazul actriţei ucise la Satu Mare seamănă cu o crimă produsă în Budapesta

Au apărut noi detalii în cazul crimei de la Satu Mare. Un caz asemănător s-a petrecut la Budapesta, în urmă cu un an, iar anchetatorii din Ungaria cred că e vorba de același autor, întrucât modul de acțiune este identic.

Această supoziție va fi verificată complet atunci când probele ADN vor fi comparate de criminaliști. Până acum, 100 de suspecţi au fost audiaţi, dar criminalul încă nu a fost identificat.

Anchetatorii presupun că ucigaşul actriţei de la Satu Mare o cunoştea pe victimă. Potrivit necropsiei, Gabriela Dorgai a fost ucisă, apoi violată.

Potrivit ziarului maghiar Blikk, ucigaşul actriţei Gabriela Dorgai ar fi un criminal în serie. Ziariștii amintesc că în Budapesta a avut loc anul trecut o crimă similară, iar autorul nu a fost prins.

Kardosné Gyurik Krisztina, în vârstă de 36 de ani, a fost ucisă pe malul Dunării din Budapesta.

Potrivit anchetatorilor, tânăra alerga atunci când a fost prinsă, violată şi ucisă. Ambele victime, atât Kardosné Gyurik Krisztina cât şi sătmăreanca Gabriela Dorgai au fost găsite pe jumătate dezbrăcate, de la brâu în jos, cu un singur pantof. Ambele victime au murit prin asfixiere mecanică. Victima din Ungaria avea semne pe mâini care arată că ar fi fost și legată.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod