Cotabiţă a fost supus unui nou RMN cerebral: Cântăreţul are leziuni cerebrale grave

Fiica artistului le-a mulţumit medicilor şi tuturor celor care au transmis gânduri bune familiei


Într-un mesaj postat luni pe Facebook, Aela Cotabiţă, una dintre fiicele lui Cotabiţă, le mulţumeşte celor care transmit gânduri bune familiei, precum şi medicilor de la Spitalul de Urgenţă Floreasca.

"Mulţumim din inimă tuturor celor care ne trimit gânduri bune şi vor continua să facă acest lucru şi să ne fie alături.

În acest moment, tatăl nostru beneficiază de toată îngrijirea medicală necesară şi mulţumim pe această cale echipei Spitalului Floreasca pentru dedicaţia şi profesionalismul de care dau dovadă. Este o perioadă în care familia se concentrează exclusiv asupra stării de sănătate a tatei, drept urmare vom continua să nu răspundem solicitărilor separate din partea presei, iar când va fi cazul pentru declaraţii, le vom face.
După cum bine ştiţi, tata este o persoană demnă şi discretă, atât în ce priveşte viaţa lui personală, cât şi în apariţiile publice. Apelăm atât la colegii lui, cât şi la presă să facă posibil ca acest lucru să rămână neschimbat.
Înţelegem preocuparea şi o apreciem, însă vă rugăm să nu vă lăsaţi conduşi de emoţii pentru a obţine orice fel de informaţie legată de starea lui. Reprezentanţii Spitalului Floreasca, cu acordul nostru, sunt singurele persoane abilitate să ofere informaţii despre evoluţia condiţiei sale de sănătate şi am agreat ca ei să ofere o declaraţie în cursul zilei de astăzi"
, a scris fiica lui Gabriel Cotabiţă.

Cântăreţul Gabriel Cotabiţă a fost găsit, vineri, în stop cardio-respirator, în stare de inconştienţă, într-un hotel din Capitală.
Cotabiţă a fost resuscitat de un echipaj SMURD şi a răspuns rapid manevrelor, fiind stabilizat şi dus la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală.


Foto: Mediafax

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod