Cornel Patrichi este bolnav: Cancerul pulmonar a recidivat

Cunoscutul coregraf se află într-o situaţie dificilă. El a slăbit foarte mult şi se deplasează cu greu la spital pentru transfuzii.

Fostul membru al juriului emisiunii "Dansez pentru tine" are probleme cu boala care îi macină corpul. Cancerul de plămâni de care suferea a recidivat, iar în ultima lună a slăbit îngrozitor. Apropiaţii lui cred că situaţia sa medicală se va agrava în următoarea perioadă, scrie wowbiz.ro.

În 2014, Patrichi a suportat o operaţie care a avut un rezultat foarte bun. Numai că în urmă cu şase luni, starea lui de sănătate a început să se deterioreze din nou, iar după 1 martie pare să fi intrat în picaj - coregraful se simte rău, este foarte slăbit şi abia mai stă pe picioare.

 

"Lui Cornel îi este foarte rău. Am fost la analize şi hemoglobina i-a ieşit foarte prost. L-am şi internat câteva zile la o clinică, dar nu a vrut să mai rămână, preferă să stea în casa lui. A început să facă transfuzii de sânge, dar parcă nu îşi mai fac nici ele efectul. Cred că, în curând, nici nu o să mai poată să se deplaseze la spital, ca să facă altele. Cu siguranţă îi va fi greu, pentru că abia mai stă în picioare. Am să îl rog totuşi pe medic să îl pună acasă pe perfuzii şi calmante, ca să mai depăşească un pic durerile.
Nici nu mai mănâncă, îmi cere numai apă, şi stă doar la pat. Este îngrozitor! A slăbit enorm, este piele şi os"
, a declarat soţia lui, Cornelia Patrichi.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod