Ce spun fiicele lui Cotabiță despre iubita tatălui lor

Cele trei fete ale artistului au vorbit despre relația pe care o au cu iubita tatălui lor și au povestit cum au trăit împreună momentele de cumpănă.

Fiicele lui Gabriel Cotabiță au numai cuvinte de laudă la adresa iubitei tatălui lor și i-au mulțumit acesteia pentru că este o femeie deosebită.

"Prima persoană căreia i-aș mulțumi este iubita tatălui nostru. Felul cum a ales să pună desupra la orice nevoile tatălui nostru, felul cum a decis să facă totul pentru iubitul ei, tatăl nostru, merită tot respectul"
, au spus ele într-un interviu acordat emisiunii Acces Direct, de la Antena 1.

"Caracterul pe care îl are această ființă este unul pe care rar mi-a fost dat să-l văd", a adăugat, impresionată, una dintre fiicele cântărețului.

Dana Safta, directorul medical al Spitalului Clinic de Urgenţă Elias, a spus că Gabriel Cotabiţă a fost externat joi, după 27 zile de spitalizare, într-o stare mult ameliorată faţă de momentul internării, după transferarea acestuia de la Spitalul Floreasca.

"Din punct de vedere neurologic şi psihologic, este net ameliorat. Va reveni la control periodic sau ori de câte ori va fi nevoie", a spus Dana Safta.

Ea a adăugat că artistul a stat internat la Spitalul Elias ca orice pacient asigurat în sistemul naţional de asigurări şi toate serviciile de care a beneficiat au fost gratuite.

Directorul medical a ţinut să menţioneze că personalul medical de la Spitalul Elias îi felicită pe colegii de la Spitalul Floreasca, susţinând că Gabriel Cotabiţă a avut noroc că a ajuns acolo.
"În orice caz, noi, cei din Elias, nu putem spune decât felicitări celor de la Spitalul Floreasca. Suportul iniţial, în starea lui dramatică, a fost oferit de ei şi dacă acolo nu s-ar fi putut realiza ajutorul din primul moment, nu s-ar fi ajuns la niciun fel de recuperare. Deci Gabriel Cotabiţă a avut noroc. A avut noroc în primul rând la Spitalul de Urgenţă, la noi făcându-se perioada aceasta de recuperare şi de stabilizare a stării lui", a mai spus Dana Safta.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod