Caz incredibil: O femeie care a căzut în mare de pe un vas de croazieră a fost salvată după 10 ore

Kay Longstaff a avut un noroc incredibil. Ea a povestit că a cântat toată noaptea ca să nu simtă apa rece a mării


Norwegian Star se îndrepta spre Veneția după un voiaj de șapte nopți în Kotor (Muntenegru) și în insulele grecești în momentul în care s-a petrecut incidentul.

"Am auzit că ea se afla în cabină singură dar călătorea cu familia și niște prieteni. Ei au dat alarma când au observat că lipsește. Vasul s-a întors pe la 2.00 dimineața în locul în care se credea că a căzut.

Paza de coastă a găsit-o dimineața", a povestit un om de afaceri din Derbyshire, aflat la bord. "Am aflat că i-au găsit pe punte geanta în care se afla pașaportul și că incidentul a fost surprins de camerele de supraveghere. Se pare că a băut prea mult", a mai spus acesta.

Echipajul a urmărit imaginile înregistrate, dar încă nu se cunoaște dacă femeia a sărit peste bord sau a căzut. Ea a fost găsită la o milă distanță de locul în care a căzut și a fost internată în spital pentru a fi ținută sub supraveghere.

Potrivit companiei care operează vasul, Norwegian Star a fost renovat recent și călătorește în Caraibe, America de Sud, Riviera Mexicului și în Canalul Panama.
Cu 15 meniuri delicioase, 10 baruri și spații de divertisment, un spa, casino cu zonă VIP și multe locuri de joacă pentru copii, vasul reprezintă un mod excelent de a vizita lumea. Puntea șapte, de la care a căzut turista britanică, găzduiește un teatru și cinci baruri și cafenele.  

Conform Asociației Internaționale a Vaselor de Croazieră, cazurile de oameni căzuți de la bord nu sunt obișnuite, dar nu există o statistică anuală oficială, notează Daily Mail.

Luna trecută, un angajat al unei companii de croazieră norvegiene a fost salvat miraculos după ce a petrecut 22 de ore în Atlantic fără vestă de salvare.
Francis Rakochi Santiago, un om de serviciu filipinez de pe Norwegian Getaway, a căzut în apă și a fost găsit de un vas al companiei Carnival Cruise Line.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
20 August 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod