Bate palma! Mănuși cu smiley pentru bicicliștii care vor pace în trafic

Mănușile cu smiley pe ambele părți ajută la combaterea conflictelor în trafic.
O echipă de designeri britanici a lansat o pereche de mănuși, denumite simplu, Glove, care încurajează interacțiunea amicală între bicicliști și ceilalți participanți la trafic. Pe spatele fiecărei mănuși este imprimat un chip zâmbitor reflectorizant pentru a crește vizibilitatea pe timp de zi și de noapte, în timp ce un smiley cusut acoperă palma.

Realizatorii mănușilor cred că purtarea mănușilor cu smiley va ajuta la rezolvarea conflictelor în trafic. După absolvirea studiilor de la Școala de Arte din Glasgow, arhitectul Jack Hudspith și designerul Ben Pawle au fondat compania Loffi pentru a dezvolta și vinde mănușile care detensionează nervii în trafic.
"Glove este răspunsul nostru direct la creșterea nervilor și a animozității cu care ne confruntăm când pedalăm spre serviciu sau în timpul liber. Cu experiența din arhitectură și din design, cu un scop clar în minte, ne-am pus pe treabă, pentru a îmbunătăț interacțiunile oamenilor pe bicicletă. Suntem incredibil de mândri de Glove și de mica lor față. Credem că personalitatea lor va avea un efect pozitiv asupra culturii noastre de trafic", au declarat creatorii acestor mănuși.

Concepute pentru a fi purtate în orice anotimp, călduroase și rezistente la apă, mănușile cu smiley lasă mâinile să respire.
Partea care acoperă palma este realizată dintr-un strat de poliester-fibră AX, ideal pentru o priză perfectă, cu material compatibil cu touchscreen pe fiecare deget, așa încât nu trebuie să le scoți pentru a folosi telefonul mobil.

Atunci când le poartă, cicliștii și nu numai ei, ci și conducătorii de scutere sau alergătorii, trebuie doar să desfacă palma, astfel încât comunicarea non-verbală va detensiona conflictele din trafic, relatează agenția de presă Ferrari.

Un emoji zâmbăreț de pe mănușă poate fi folosit pe post de scuze și ca un apel la înțelegere.
"Vrem să creștem această cultură a bunătății prin dezvoltarea unei mișcări, începând cu singura mănușă care spune <<mulțumesc>>. Bicicliștii dau vina pe șoferi, iar șoferii dau vina pe bicicliști. Aceste interacțiuni ne fac să ne simțim nervoși, supărați și nesiguri. Începem cu singura mănușă care spune <<mulțumesc>>, <<mulțam>>, <<îmi pare rău>>, <<sunt aici>> și <<bravo>>", au mai spus autorii acestei idei.

Mănușile pot fi cumpărate din orice colț al lumii de pe site-ul firmei Loffi și sunt disponibile la precomandă, la prețul de 34 de euro perechea.


Foto: Hepta
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod