Bărbatul care a uimit juriul la "Românii au talent" a murit

Florian Cârpaci, contorsionistul care la 82 de ani a făcut senzație la show-ul difuzat de Pro TV, a încetat din viaţă.

Cunoscut drept "Ică", bărbatul a murit la vârsta de 84 de ani. El era "artistul" cartierului devean Dacia.

Florian Cârpaci era foarte sărac şi trăia dintr-o pensie de nevăzători. Pe lângă faptul că nu vedea aproape deloc, nici cu auzul nu stătea foarte bine, astfel că i-a fost greu să comunice şi să asculte opiniile juriului, scrie site-ul ştirileprotv.ro.

Deşi trăia din mila oamenilor, el a avut o viaţă "de poveste". A ajuns să fie îndrăgit de aproape toţi locuitorii din Deva pentru momentele de umor pe care le susținea în faţa blocului în care locuia.

Puţini sunt cei care nu l-au cunoscut sau nu au auzit de Ică, scrie ziarul local Glasul, citat de realitatea.net.

În 2012, în urma unui spectacol dat în faţa blocului, Ică a ajuns la concursul "Românii au talent". A reprodus aproximativ acelaşi număr de contorsionism învăţat în tinereţe şi a impresionat mii de oameni.

Vestea morţii sale, anunţată pe un site de socializare, a strâns zeci de mesaje de la oameni. Ică a ştiut să-şi atragă admiratori prin simplitate, modestie şi vorbele de bine.
"Regretul meu este imens... avem fiecare câteva lucruri de preţ în viaţă. Ică mi-a lăsat un gol în suflet ce nu-l pot înlocui cu nimic. Umorul, veselia, bunul simţ le vedeai pe chipul său. Eleganţa, modestia, purta multe mesaje pentru toţi! Odihnă veşnică!", scrie un admirator, Liviu.

 

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • David pe 20 Feb 2014, 16:53
    Florin Carpaci

    Rusine sa le fie celor in drept sa se ocupe de cazurile sociale.Inteleg sa strambe din nas cand este vorba de ,,neica nimeni in carare`` dar ,cand la 82 de ani te urci pe scena ,surd si orb ,in speranta ca vei atrage atentia cuiva care te-ar putea ajuta sa traiesti mai bine si acest lucru nu se intampla atunci rusine sa le fie celor care l-ar fi putut ajuta dar nu au facut-o!Deva nu are asistenti sociali?Nu are afaceristi care innoada banul cu 10 noduri si care i-ar fi putut face viata mai frumoasa?..Roata se intoarce...nici-o grija!

    5
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod