Bărbatul care a uimit juriul la "Românii au talent" a murit


Florian Cârpaci, contorsionistul care la 82 de ani a făcut senzație la show-ul difuzat de Pro TV, a încetat din viaţă.

Cunoscut drept "Ică", bărbatul a murit la vârsta de 84 de ani. El era "artistul" cartierului devean Dacia.

Florian Cârpaci era foarte sărac şi trăia dintr-o pensie de nevăzători. Pe lângă faptul că nu vedea aproape deloc, nici cu auzul nu stătea foarte bine, astfel că i-a fost greu să comunice şi să asculte opiniile juriului, scrie site-ul ştirileprotv.ro.

Deşi trăia din mila oamenilor, el a avut o viaţă "de poveste". A ajuns să fie îndrăgit de aproape toţi locuitorii din Deva pentru momentele de umor pe care le susținea în faţa blocului în care locuia. Puţini sunt cei care nu l-au cunoscut sau nu au auzit de Ică, scrie ziarul local Glasul, citat de realitatea.net.

În 2012, în urma unui spectacol dat în faţa blocului, Ică a ajuns la concursul "Românii au talent".

A reprodus aproximativ acelaşi număr de contorsionism învăţat în tinereţe şi a impresionat mii de oameni.

Vestea morţii sale, anunţată pe un site de socializare, a strâns zeci de mesaje de la oameni. Ică a ştiut să-şi atragă admiratori prin simplitate, modestie şi vorbele de bine. "Regretul meu este imens... avem fiecare câteva lucruri de preţ în viaţă. Ică mi-a lăsat un gol în suflet ce nu-l pot înlocui cu nimic. Umorul, veselia, bunul simţ le vedeai pe chipul său. Eleganţa, modestia, purta multe mesaje pentru toţi! Odihnă veşnică!", scrie un admirator, Liviu.

 

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • David pe 20 Feb 2014, 16:53
    Florin Carpaci

    Rusine sa le fie celor in drept sa se ocupe de cazurile sociale.Inteleg sa strambe din nas cand este vorba de ,,neica nimeni in carare`` dar ,cand la 82 de ani te urci pe scena ,surd si orb ,in speranta ca vei atrage atentia cuiva care te-ar putea ajuta sa traiesti mai bine si acest lucru nu se intampla atunci rusine sa le fie celor care l-ar fi putut ajuta dar nu au facut-o!Deva nu are asistenti sociali?Nu are afaceristi care innoada banul cu 10 noduri si care i-ar fi putut face viata mai frumoasa?..Roata se intoarce...nici-o grija!

    5
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod