poliția

Bărbat eliberat condiţionat din închisoare, prins după ce le-a smuls cerceii din urechi unor femei, pe stradă

Bărbatul în vârstă de 47 de ani, recent eliberat condiţionat din penitenciar, a fost reţinut de poliţişti după ce a tâlhărit mai multe femei în Constanţa, smulgându-le cerceii din urechi în timp ce acestea mergeau pe stradă.
Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Constanţa, în urma cercetărilor în cazul unor infracţiuni de tâlhărie, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Constanţa au prins un bărbat în vârstă de 47 de ani, din oraşul Hârşova, suspect de comiterea faptelor.

Astfel, în 20, 26 şi 27 octombrie, bărbatul ar fi comis faptele asupra unor femei din Constanţa, cu vârste între 66 şi 85 de ani, cărora le-ar fi sustras prin violenţă cerceii din urechi.

"Faptele au fost comise pe Aleea Brânduşelor, bulevardul Alexandru Lăpuşneanu şi aleea Panselei, în zone cu vegetaţie bogată şi căi de acces înguste şi întortocheate, care ofereau posibilitatea de a scăpa rapid", au precizat reprezentanţii Poliţiei Constanţa, citați de News.ro.

Potrivit anchetatorilor, individul pleca spre Constanța din oraşul Ovidiu, cu mijloace de transport în comun, ajungea în zona autogării din piaţa Tomis III, iar apoi pornea pe străzile din apropiere şi îşi căuta victimele pe care să le jefuiască.
El țintea femei în vârstă, de care se apropia din spate și le smulgea cerceii din urechi.

Bărbatul a fost recent eliberat condiţionat din penitenciar, după ce ispăşise cinci ani din pedeapsa de 10 ani primită pentru comiterea unor fapte de tâlhărie.

Individul a fost reţinut luni, iar marţi va fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.


Foto: Hepta
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
30 Octombrie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod