Avem Regină! Regele Mihai este grav bolnav și se retrage de la tron

Majestatea Sa Regele Mihai I al României a decis să se retragă de la tron, în favoarea Principesei Moştenitoare Margareta a României.

Majestatea Sa urmează un tratament complex şi solicitant, care îl împiedică să apară în public, şi va petrece, de aici înainte, o perioadă de refacere. Regele Mihai I a decis să transmită următorul mesaj: „În ultimele săptămâni, am primit vestea unui serios diagnostic medical. Această situaţie vine în anul în care Familia şi Ţara sărbătoresc 150 de ani de la fondarea Dinastiei şi a Statului Român modern. Sunt sigur că fiica mea, Margareta, Custodele Coroanei, va găsi înţelepciunea şi forţa de a mă reprezenta şi de a duce la îndeplinire toate acţiunile mele publice.“



"Consiliul regal a luat notă de starea de sănătate a majestăţii sale care a fost supus recent unei operaţii chirurgicale.

Diagnosticele puse de echipa medicală sunt carcinom epidermoid metastazant şi leucemie cronică”, se arată într-o declaraţie a Consiliului Regal de miercuri.

"Majestatea să urmează un tratament complex şi solicitant care îl împiedică să apară în public şi va petrece de aici înainte o perioada de refacere”, arată sursă citată de Hotnews.

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Nicolae pe 3 Mar 2016, 20:32
    Ce p.m. moşteneşte şi asta?

    Suntem republică, nu avem regi, regine, alţi vampiri care să sugă averea ţării. La dracu cu tiţi. Şi dacă seninul trădător crapă, iadul să-l inghită pt. ce a făcut la 23 august, ca să-şi salveze regalul său cur. a trăit prea mult

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod