Au avut un şoc când ochii băiatului lor au devenit verzi: Doctorii le-au confirmat cele mai negre temeri

Amy şi Rusty Hofmann erau un cuplu fericit, cu trei băieţi, o familie a cărei viaţă decurgea normal în primăvara anului 2012. Dar când ochii mezinului şi-au schimbat culoarea, părinţii au înţeles că nu-i un semn bun.

Rusty era un tată la superlativ - îi plăcea mult să-şi petreacă timpul liber, la pescuit şi surf, cu cei mici, deşi era foarte ocupat iar cariera sa ca şef al Departamentului de radiologie intervenţională de la Stanford University Medical Center era destul de solicitantă. Cu toate acestea, îşi făcea mereu timp ca să se distreze cu ei. Cei cinci Hofmanni erau foarte uniţi şi făceau totul împreună.

Într-o zi din martie 2012, omul şi-a luat cei trei copii şi au plecat să înoate.

Când s-au întors, Amy a observat ceva neobişnuit la mezinul familiei, Grady, pe atunci în vârstă de nouă ani. Băiatul începuse să aibă nişte simptome ciudate: ochii lui au devenit verzi, iar mama lui s-a îngrijorat, aşa că au plecat îngrijoraţi cu el la spital, relatează Liftable.



Pe 31 martie, Grady a fost diagnosticat cu anemie aplastică, o maladie care afectează ficatul şi măduva osoasă. Rusty a intrat imediat în alertă, încercând din răsputeri să-şi salveze băiatul, dar se anunţa o misiune imposibilă.

Pe vremea când Rusty studia la facultatea de medicină, rata de mortalitate a acestei afecţiuni era de 80%. Cu toate acestea, el şi soţia lui erau hotărâţi să facă orice pentru a-şi ţine copilul în viaţă.

Rusty ştia că operaţia îi poate salva ficatul lui Grady, iar acest obiect a fost îndeplinit, însă problema măduvei osoase rămânea. Potrivirile dintre măduva osoasă a părinţilor şi a copiilor sunt destul de rare, dar Grady şi tatăl său au avut norocul de a fi compatibili.



Băiatul a primit un transplant de măduvă de la Rusty care i-a salvat viaţa şi l-a făcut frate de sânge la propriu cu tatăl său. Sângele băiatului este acum identic cu cel al tatălui, iar ADN-ul lor ar fi la exact la fel dacă ar fi comparat, relatează site-ul citat.

La cinci ani de atunci, Grady este un băiat sănătos care studiază la gimnaziu şi creşte frumos. După experienţa trăită, părinţii lui au înfiinţat o companie, Grand Rounds, care îndrumă pacienţii şi organizaţiile către grupurile potrivite de medici şi se ocupă de situaţiile lor particulare.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
5 Decembrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod