Asistenta medicală care a dat informaţii despre sarcina ducesei Kate a fost găsită moartă

Angajata de la spitalul King Edward al VII-lea unde a fost internată ducesa Catherine, victimă a unei farse radiofonice, în urma căreia informaţii confidenţiale despre starea de sănătate a soţiei prinţului Williams au fost dezvăluite unor jurnalişti australieni, s-a sinucis.
Reprezentanţii spitalului londonez au ţinut să aducă un ultim omagiu "unei asistente medicale de primă clasă" şi au dezvăluit identitatea acestei - Jacintha Saldanha, informează BBC, citat de Mediafax.

Poliţia a fost chemată la ora 09.35 GMT la o adresă din centrul Londrei, unde a fost găsită o femeie în stare de inconştienţă.

Detalii confidenţiale despre starea de sănătate a ducesei de Cambridge, internată din cauza unei forme severe de greţuri matinale cauzate de sarcină, au fost dezvăluite, la telefon, celor doi prezentatori ai unei emisiuni radiofonice australiene.


Cei doi jurnalişti, angajaţi ai postului 2Day FM, au telefonat la spitalul King Edward al VII-lea din Londra, şi au pretins că erau regina Elizabeth a II-a şi prinţul Charles.

Potrivit corespondentului BBC Peter Hunt, Jacintha Saldanha a fost persoana care a răspuns apelului telefonic al celor doi DJ-i australieni, nu infirmiera care a discutat cu aceştia despre starea de sănătate a ducesei Catherine.

Jacintha Saldanha a răspuns la acel telefon întrucât era ora 05.30 GMT şi la acea oră centralista nu sosise încă la serviciu.

Potrivit BBC, Jacintha Saldanha nu a fost suspendată din funcţie, iar spitalul londonez nu a luat împotriva ei măsuri disciplinare.

Reprezentaţii acestui spital au declarat: "Putem să confirmăm faptul că Jacintha a fost de curând victima unei farse radiofonice.
Spitalul nostru a fost alături de ea în aceste momente dificile. Jacintha lucra la spitalul King George VII de peste patru ani. Era o asistentă excelentă, foarte respectată şi îndrăgită de colegii ei"
.

Potrivit Scotland Yard, o anchetă este în plină desfăşurare.

Ducesa de Cambridge a fost internată luni, din cauza unei forme severe de greţuri matinale, şi a fost externată joi.

Foto: AFP / Mediafax
 
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • r pe 9 Dec 2012, 17:11
    pt nea nelu

    nelutu = nea nelu . azi ai votat cu useleul - asta e sigur- nu mai e de facut nimic .

    0
    0

  • george pe 9 Dec 2012, 12:05
    Nelutule

    Nelutule nu oriunde e ca in Romania ................. Nu ai invatat asta nici acum la 23 ani dupa Revolutie ?

    0
    0

  • V. pe 8 Dec 2012, 15:01
    @Nelutu

    Nelutule, i-a mana frate de pe ,,mouse" , ce esti asa incrancenat !

    4
    0

  • Nelutu pe 8 Dec 2012, 14:14
    Moartea aststentei

    De ce o fi fost asa de afectata ca a dat citeva informatii despre o putoare regala?Imi vine sa vomit cind aud de aceste capuse care se impopotaneaza cu denumiri caraghioase ca:alteta,duce,rege si alte "calitati"din evul mediu!Arucati-i la cosul de gunoi al istoriei pe acesti traitori din banul public,pe acesti indivizi care nu produc absolut nimic dar in schimb traiesc foarte bine!

    4
    6

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod