Aretha Franklin, în stare gravă: Marea cântăreață e pe moarte

Regina muzicii soul, în vârstă de 76 de ani, este grav bolnavă, iar familia le-a cerut admiratorilor să se roage pentru ea, anunță presa americană.

Cântăreaţa americană Aretha Franklin se află în stare gravă, iar familia ei a solicitat respectarea vieţii private şi a cerut fanilor să se roage pentru sănătatea sa, relatează presa de peste Ocean, anunță Showbiz 411.

Artista în vârstă de 76 de ani, se află alături de familie, în oraşul american Detroit, dar informațiile despre starea sa de sănătate nu au fost confirmate, deocamdată, de un reprezentant sau de un membru al familiei.

Singura informație despre starea de sănătate a vedetei a fost publicată de Showbiz 411, însă reporterul de investigații Harry Hairston, din Philadelphia, a scris pe Twitter că a vorbit cu un prieten al artistei și aceasta "nu este deloc bine", scrie Daily Mail.

În iunie, realizatorul de radio Tammi Mac a spus pe postul de radio KJLH, deținut de cântărețul Stevie Wonder, că oamenii trebuie să se roage pentru Aretha Franklin.

Aretha Franklin a avut mai multe probleme de sănătate în ultimii ani, după ce multă vreme a luptat cu dependenţa de alcool şi a fumat foarte mult. În 2011 ea a negat că ar avea cancer de pancreas.

În luna martie, cântăreaţa a anulat două concerte după ce medicii i-au recomandat să se odihnească timp de cel puţin două luni.

Artista ar fi trebuit să cânte în New Jersey, pe 25 martie, şi la New Orleans Jazz & Heritage Festival, la sfârşitul lunii aprilie. Ultimul recital pe care l-a susţinut Franklin a avut loc în noiembrie 2017, la gala anuală a Fundaţiei anti-SIDA înfiinţată de Elton John.

13 August 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod