Arest la domicilii de lux. Prințul Paul și Truică suportă în puf rigorile legii!

Într-un dosar de corupție cu pagube de peste 135 de milioane de euro, judecătorii au decis ca inculpații să stea închiși în casă. Dar casele lor sunt adevărate palate
Unii dintre cei mai mari corupți din România își vor petrece arestul la domiciliu în lux și relaxare. Judecătorii au decis în cazul lui Remus Truică, fost șef de cabinet al lui Adrian Năstase, și în cazul Prințului Paul să fie cantonați în propriile case până la finalizarea dosarului de urmărire penală.
Deși procurorii DNA au cerut arest pentru 30 de zile în celulă, judecătorii nu au fost de acord. Astfel, atât Remus Truică, cât și Prințul Paul își vor petrece următoarele zile închiși în casă.
Dar e oare atât de rău?
Remus Truică deține o proprietate de zece hectare în Snagov pe care și-a construit un adevărat palat. Are o piscină de dimensiuni olimpice, proprietatea e înconjurată de pădure, dispune de zeci de camere și dependințe. Nu va fi o problemă pentru omul de afaceri acuzat de corupție să-și petreacă timpul în jurul casei.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Maia pe 15 Dec 2015, 10:28
    Jigodii de judecatori!

    Pe doctorul Mencinicopschi sau pe Gica Popescu nu i-au mi arestat la domiciliu...insa ii tin in puf pe nesimtitiii astia..iar printul Paul se dadea si mare nobil..mare caracter....Halal nobil! Poate intr-o zi se va face dreptate si vor disparea in negura timpului si jigodiile astea de judecatori!!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod