Anthony Bourdain s-a sinucis la 61 de ani

Cunoscutul bucătar şi realizator TV se afla în Franţa, unde filma un episod al serialului "Parts Unknown".

Bourdain se afla la Strasbourg pentru a filma un episod din serialul difuzat de postul de televiziune CNN. Prietenul lui apropiat, Eric Ripert, un bucătar francez, proprietar al faimosului restaurant Le Bernardin din New York, a fost cel care l-a găsit vineri dimineaţă pe Bourdain fără reacţie, în camera lui de hotel.

"Cu extraordinară tristeţe confirmăm moartea prietenului şi colegului nostru Anthony Bourdain. Dragostea lui pentru aventură, noi prieteni, mâncare şi băutură şi poveştile remarcabile despre lume l-au făcut un povestitor unic.

Talentele lui nu au încetat să ne uimească şi îi vom simţi foarte mult lipsa. Gândurile şi rugăciunile noastre se îndreaptă către fiica şi familia lui în aceste momente incredibil de dificile", se arată într-un comunicat transmis de CNN.

Timp de mai bine de un an, Bourdain a avut o relaţie cu actriţa Asia Argento, una dintre vedetele care l-au acuzat pe Harvey Weinstein de abuz sexual, pe care a cunoscut-o în timpul filmărilor pentru episodul din decembrie 2016 al serialului "Parts Unknown".
Bourdain a fost un suporter al mişcării #MeToo şi un acuzator acerb al lui Weinstein, notează Daily Mail.

La începutul acestei săptămâni, celebrul bucătar a fost văzut în timp ce râdea cu reporterul Hugo Clement pe străzile din Roma, iar cu mai puţin de două săptămâni în urmă, Asia Argento a postat o imagine în care apărea cu Bourdain la Firenze, unde el filmase un alt episod.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
8 Iunie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod