Andrei Gheorghe a murit la 56 de ani

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
19 Martie 2018
Realizatorul de radio a încetat din viaţă, luni seara, la vârsta de 56 de ani. Andrei Gheorghe a murit din cauza unui stop cardio-respirator.

În jurul orei 22:15, un apel la 112 anunţa că o persoană este decedată în locuinţa sa din Voluntari. Cel care a sunat era un îngrijitor. Echipajul de ambulanţă sosit la faţa locului a constatat decesul.

Andrei Gheorghe a murit din cauza unui stop cardio-respirator, au constatat legiştii prezenţi luni seară la locuinţa acestuia, anunţă News.ro.

Andrei Gheorghe era născut la 14 ianuarie 1962, la Lipeţk, în Rusia.

Tatăl lui, originar din România, a studiat la şcoala de aviaţie din Lipeţk, Rusia, iar mama sa rusoaică fiind, era chiar fiica comandantului şcolii de aviaţie. Andrei Gheorghe a absolvit Facultatea de Limbi şi Literaturi Străine (secţia rusă-engleză), Universitatea din Bucureşti.

Între 1991 şi 1993 a fost reporter special la Radio Constanţa şi a realizat mai multe emisiuni la posturile Radio Sky Constanţa (1993- 1996; "Videomania", "Vineri 13").
Pro FM Bucureşti (1996-2002;"Midnight Killer" "13-14"), şi "Lanţul Slăbiciunilor" la Pro TV.

 

Foto: Hepta

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod