Andreea Esca, text emoţionant inspirat de drama din Club Colectiv

Vedeta ştirilor Pro TV a fost marcată de teribilul accident şi se simte nesigură atât în privinţa ei cât şi din perspectiva de mamă

”Seara, când pun capul pe pernă, mi-e cel mai greu. Numai atunci pot să plâng și nici atunci prea mult. Pentru că mama m-a avertizat de acum peste 20 de ani că mi-am ales o profesie pe care trebuie să o fac perfect, zilnic, fără să se vadă nimic din problemele personale”, a scris ea pe andreeesca.com.

În incendiul petrecut vineri 30 octombrie au pierit nu numai 54 de oameni tineri, dar a ars şi şi o parte din sufletul locuitorilor acestui oraş. Viaţa noastră s-a schimbat, nu ne mai simţim în siguranţă, iar ca părinţi, am devenit brusc mai grijulii, mai atenţi şi, poate, mai obositori pentru copiii noştri. Şi asta pentru că ne e frică. Această teamă e exprimată de Andreea Esca:

 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Juvetele de Duba pe 13 Nov 2015, 05:10
    Accidentul...

    ...a fost pe data de 8 octombrie 2009, dimineata in jurul orei 2:30, in faca Casei Sporturilor din Brasov. Poate fiul preotului din Zizin venea si el de la o intrevedere cu Satan, care-i luase mintile cu alcoolul.

    0
    0

  • Juvetele de Duba pe 13 Nov 2015, 02:35
    Daca Rock-ul...

    ... este considerat satanic de catre Preotime, atunci oare cum il considera preotul din Zizin, Brasov pe propriul lui fiu, Ciprian Gh. S., care beat fiind la volanul masinii lui rula cu viteza excesiva in Brasov, a omorat tatal a 2 copii minori. Unul dintre copii este nevazator. Nici fiul preotului, nici preotul nu au dat nici macar un telefon sa spuna: "Alo, ne pare rau pentru accident, spuneti-ne cu ce va putem ajuta". Macar o slujba sa fi facut scarnavul acesta de preot. Fiul lui, cica terminase si el Preotia la Bucuresti. si isi cauta ba sa fie preot, daca nu macar primar in vreo localitate in zona. Ma gandesc ca Preotimea nu se preocupa de integritatea morala si etica a reprezentantilor acestei institutii, ci doar de cum sa colecteze banii de la norod si cum sa-i spele pe creier pe "credinciosi", adica naivi

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod