femeie

Al şaselea simţ magnetic, superputerea pe care nu ştiai că o ai

Meditaţia reprezintă o dovadă că organismul uman are puteri senzoriale ascunse


După cercetări îndelungate, cei de la GCI au formulat mai multe ipoteze:

- Câmpul magnetic al Terrei transmite informaţii biologice relevante către toate sistemele vii.
- Fiecare persoană are un impact asupra câmpului global informaţional.
- Conştiinţa colectivă umană afectează câmpul global informaţional. Cu cât mai mulţi oameni împărtăşesc o stare de calm, de iubire, de înţelegere şi compasiune, cu atât energia pozitivă va fi mai puternică şi de ea pot beneficia mai multe persoane.
- Există o legătură între oameni şi câmpul magnetic al Pământului.
- Pământul are mai multe surse de generare a câmpului magnetic care ne afectează pe toţi.

Două dintre acestea sunt câmpurile geomagnetice emanate de nucleul Terra şi câmpul care există între Pământ şi ionosferă. Acestea înconjoară planeta şi acţionează ca nişte scuturi, blocând radiaţiile solare periculoase şi radiaţiile cosmice. Un singur exemplu: fără aceste scuturi care sunt elemente fundamentale ale ecosistemului dinamic, gheaţa nu ar putea exista pe Pământ aşa cum o ştim noi.  

Există multe legături directe şi indirecte între câmpul magnetic al Terrei şi oameni. Dar există şi alte indicii că noi am putea fi dotaţi cu un al şaselea simţ. De pildă, de multe ori avem senzaţia că cineva ne urmăreşte, deşi nu vedem acea persoană.
Sau "ştim" lucruri despre care încă nu am aflat nimic. Ni se întâmplă uneori să prevedem anumite fapte sau întâmplări, suntem în stare să simţim de la distanţă ce gândeşte şi ce simte altcineva. Iar totul se întâmplă instinctiv - dacă ne propunem în mod conştient să ne folosim această "superputere", acest al şaselea simţ, nu reuşim mai nimic.

Ştiinţa a demonstrat impactul pe care câmpul magnetic îl are asupra sănătăţii şi comportamentului uman. Studiile au arătat că bioritmul şi comportamentul fiecărui om sunt influenţate de acest câmp şi că orice perturbare a acestuia ne afectează sănătatea şi bunădispoziţia, precum tulburări ale somnului, stări de confuzie, lipsă de energie şi epuizare fără motiv.
În schimb, când câmpul magnetic este stabil, oamenii se bucură de o atitudine pozitivă, creativitate şi inspiraţie. Acest lucru se datorează sincronizării creierului uman şi a sistemului cardiovascular cu frecvenţele magnetice, notează Health Spirit Body.

Pământul şi ionosfera geenerează frecvenţe între 0,01 hertzi şi 300 de hertzi, iar între aceste valori se încadrează şi cele înregistrate în activitatea cerebrală.

Cercetătorii de la Global Coherence Initiative cred că oamenii au capacitatea nu doar de a prelua instinctiv date din câmpul magnetic care le influenţează sănătatea şi starea de spirit, ci şi de a transmite informaţii printr-o abilitate senzorială încă necunoscută.
Câmpul magnetic acţionează ca o reţea informaţională, ca un "internet nevăzut" care conectează toate sistemele vii din această lume. Cu alte cuvinte, suntem toţi conectaţi la acest "internet biologic" al Pământului, dar nu conştientizăm această legătură, chiar dacă îi resimţim efectele, sunt de părere specialiştii.


Foto: Depositphotos

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
3 Octombrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod