Actriţa Stela Popescu a murit

Actriţa Stela Popescu a încetat din viaţă la vârsta de 81 de ani. Ea a fost găsită decedată în locuinţa sa din Capitală, anunţă Pro TV.

Potrivit unor surse, vecinii au sunat la Urgenţe pentru că vedeta nu răspundea la uşă. La faţa locului s-au deplasat două autospeciale SMURD.

Paramedicii nu au făcut manevre de resuscitare, întrucât decesul s-a produs cu câteva ore mai devreme, relatează Pro TV.

La auzul acestei veşti, bunul prieten al actriţei, Alexandru Arşinel, a început să plângă. "Acum mă duc la ea acasă. Nu ştiu ce se întâmplă. M-a sunat acum cinci minute Ursu Adrian. Vai de mine!", a spus actorul, citat de News.ro.

De peste o jumătate de secol, Stela Popescu era una dintre cele mai iubite şi celebre actriţe de teatru şi film din România.

Doamna Teatrului de Revistă "Constantin Tănase" din Capitală era renumită mai ales pentru cuplete celebre pe care le-a făcut de-a lungul anilor alături de nume mari ale scenei româneşti, precum Ştefan Bănică şi Alexandru Arşinel, notează Mediafax.

Într-un interviu acordat în 2009 pentru Eva.ro, îndrăgita actriţă vorbea despre actorie ca despre marea sa pasiune şi se considera privilegiată. "Dacă-ţi găseşti calea şi ceea ce faci îţi place şi mai şi trăieşti din asta, ăsta este noroc, o sanşă unică", spunea ea.

Stela Popescu s-a născut pe 21 decembrie 1935, în Bălţi, Basarabia.

În 1953, a susţinut examenul de admitere la facultate şi a fost repartizată la Facultatea de Limbă Rusă "Maxim Gorki", la care a renunţat după un an şi jumătate. În 1956 a fost admisă la Institutul de Artă Teatrală şi Cinematografică, iar în paralel a continuat să susţină spectacole de teatru. La sfârşitul facultăţii, a fost repartizată la Teatrul din Braşov, iar în perioada 1963 - 1969 a jucat în spectacole la Teatrul de Revistă "Constantin Tănase", ulterior cunoscuta actriţă angajându-se la Teatrul de Comedie şi continuând colaborarea cu Radioul Public.
În paralel, a avut o colaborare cu Revista Românească, sub coordonarea lui Mihai Maximilian, cu care Stela Popescu s-a căsătorit în 1969, după divorţul de Dan Puican.

La Teatrul de Comedie, Stela Popescu a jucat între anii 1969 până în 1993, când a revenit la Teatrul de Revistă "Constantin Tănase", unde a colaborat mult timp.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
23 Noiembrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod