succes

5 femei care au refuzat să-şi accepte soarta şi au reuşit în viaţă

A făcut parte dintr-o bandă de infractori şi a ajuns studentă la Harvard


Liz Murray a avut o copilărie foarte grea. Părinţii ei erau dependenţi avizi de droguri, iar ea a renunţat la şcoală pentru că devenise ţinta agresiunilor. În adolescenţă a intrat într-o bandă. La 15 ani, după ce mama sa a murit, iar familia s-a mutat într-un adăpost pentru oameni fără locuinţă, Liz a rămas singură pe străzi şi a dormit pe bănci.
Nimeni nu i-ar fi dat nicio şansă, dar ea a reuşit să se descurce şi să găsească o cale spre lumină: a devenit studentă de nota 10 la colegiu, apoi a fost admisă la Harvard, unde a şi absolvit. A continuat să aibă grijă de tatăl ei bolnav, cel care îi transmisese interesul pentru literatură.
Astăzi, Liz este o strălucită scriitoare şi speaker motivaţional. Ea le vorbeşte adulţilor şi adolescenţilor, învăţându-i să aibă încredere în ei, să folosească fiecare oportunitate indiferent de circumstanţe şi să depăşească orice obstacol în drumul spre fericire.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
3 Ianuarie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod