fericire

10 reguli de bază care te ajută să ai o viaţă mai lungă şi mai sănătoasă

Măsuraţi-vă constant greutatea şi evitaţi dietele, aplicând câteva măsuri simple şi eficiente pentru a evita îngrăşarea

 

Aveți grijă de dantură

Igiena bucală influențează circulația sanguină, spune medicul Marklund. O gingie care sângerează ar fi chiar un semnal de alarmă, potrivit acestuia. Cum se optimizează sănătatea dinților? Evident, mergând periodic la dentist, curățând spațiile dintre dinți și folosind periuța de două ori pe zi, dar și evitând dulciurile.

Adoptați gândirea pozitivă

Pesimismul nu aduce decât stres, angoasă și frustrare. Un cocteil exploziv pentru sănătate. Un recent studiu american arată chiar că optimismul reduce riscul de mortalitate în rândul femeilor. O veste bună pentru persoanele care văd paharul pe jumătate gol este aceea că pesimismul se tratează. Cum? Potrivit medicului, persoanele respective trebuie să se înconjoare de indivizi pozitivi, să facă mișcare, să-și găsească o motivație, să fie generoase.

Întrețineți o viață socială activă

Bertil Marklund menționează numeroase studii care au demonstrat că mortalitatea este mai mare în rândul persoanelor care trăiesc singure. Prietenia optimizează încrederea în sine și favorizează hormonii stării de bine.




Foto: Depositphotos

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
18 Octombrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod