Ce este cortizonul? Efecte, beneficii și riscuri

În mod sigur ai auzit de cortizon și cortizol. Dar care este diferența dintre acești doi termeni? Află ce este cortizonul.

Cât de mult să stai într-o relație până când te căsătorești

Uneori, pur și simplu știi că a sosit momentul, alteori este mai bine să aștepți un pic până când te căsătorești!

Ce să faci ca să nu-ți arăți vârsta. 14 sfaturi de urmat

Se spune că vârsta este doar un număr. Sunt de acord cu afirmația asta tocmai pentru că sunt femei care arată mult mai tinere decât vârsta pe care o au și altele, dimpotrivă, își adaugă ani buni printr-o ținută sau atitudine...

Uleiul din sâmburi de prune este noul ulei de argan?

Ingredient specific rutinei de îngrijire a franțuzoaicelor, uleiul din sâmburi de prune devine din ce în ce mai popular, fiind ideal pentru un păr mătăsos și o piele întinerită și catifelată. Lasă-te învăluită de aroma inconfundabilă...

Ce alimente sunt bogate în oxigen?

Îți dorești să ai un meniu care favorizează oxigenarea sângelui? Pentru a realiza acest obiectiv 80% din totalul fiecărei mese trebuie să fie reprezentat de alimente alcaline, care cresc rezervele de oxigen.

3 motive pentru care cearta prin mesaje este cel mai periculos tip de conflict

Discuția se aprinde din ce în ce mai tare, până când unul dintre voi începe să scrie cu Caps Lock sau chiar nu mai răspunde deloc.

Teren de casă gratuit, de la stat. Care sunt pașii pentru a-l primi

Românii cu vârste cuprinse între 18 și 35 de ani pot primi de la stat un teren de casă gratuit pe care să își ridice o casă.

10 semne că amândoi sunteți pregătiți să spuneți “Da”

„Împreună pentru totdeauna” – pare desprins din basme, însă astfel de povești sunt posibile și în viața reală. Este important să credem în iubire, să oferim iubire și să fim deschiși.

Cum vor zodiile să fie seduse

Să înveți cum să seduci este o modalitate excelentă de a-ți îmbunătăți viața intimă!

Bărbații își pierd interesul într-o relație din aceste 6 motive

Relația nu se destramă doar din cauza lui. Uneori, și tu poți fi de vină. Acestea sunt motivele pentru care bărbații își pierd interesul într-o relație!

Ce este „depresia mamelor casnice” și cum poate fi combătută

Atunci când o mamă a scris o postare pe blogul ei personal despre ceea ce ea a numit „depresia mamei care stă acasă”, multe femei au reacționat, spunând că se simt la fel.

Ignoră-l și te va cauta!

Orice femeie ar trebui să ştie ce să facă atunci când observă că partenerul ei are o rătăcire. Poate dacă îl va ignora, acesta va conştientiza că nu se îndreptă în direcţia bună!

Ultima farsă: Ce mesaj a înregistrat un bunic pentru ziua înmormântării sale. A transformat plânsul în râs

Pentru cei mai mulți oameni, înmormântările sunt evenimente extrem de triste, unde glumele și farsele nu își au locul. Dar sunt și oameni care consideră că nu ar trebui să fie așa. Cel puțin la propria lor înmormântare.