A slăbit 52 de kilograme și a devenit Miss Marea Britanie 2020. Povestea incredibilă a unei tinere ambițioase

Cu multă muncă, perseverența și determinare poți ajunge pe culmile succesului. Și nu ar trebui să lași pe nimeni să-ți spună că nu poți. Aceasta este lecția pe care Jen Atkin, Miss Marea Britanie 2020, vrea ca toată lumea să o...

4 zodii cu care poți avea o relație de lungă durată

Dacă vrei un partener loial, bărbații din aceste zodii sunt alegerea ideală!

Au vrut să lanseze noi trenduri în modă, dar au eșuat grav. 30 de creații și ținute de tot râsul

Un adevărat influencer din lumea modei este o persoană creativă care nu respectă reguli și tendințe, ci le impune.

Noul Hachiko: Câinele Husky care își așteaptă în fiecare zi stăpâna să iasă de la serviciu

Oamenii cred adesea că e abandonat. Dar acest Husky cu privire tristă nu-i al nimănui: opt ore pe zi, el își așteaptă răbdător stăpâna să iasă de la serviciu.

Ce trebuie să știi dacă te confrunți cu căderea părului

Părul, la fel ca și pielea, poate dezvălui foarte multe despre starea ta de sănătate. Află de ce îți cade părul și ce poți face pentru a preveni acest lucru

10 vedete prinse în poze care nu le convin: Nimeni nu-i perfect!

Știu bine cum să-și promoveze imaginea, pozează din unghiurile care le favorizează, dar nu pot controla totul: uneori, femeile celebre apar uneori în ipostaze care nu le avantajează.

Ce beneficii îți asigură crema de tătăneasă?

Crema de tătăneasă este asociată cu o serie de beneficii printre care efectul analgezic și reducerea inflamațiilor, fiind utilizată pentru tratarea unei game largi de afecțiuni sau accidentări. Descoperă dacă avantajele acestui produs sunt...

E posibil să iubești doi oameni în același timp? Ce spun experții

Mult așteptata continuare a succesului „To All The Boys I’ve Loved Before”, lansată recent de Netflix, abordează o problemă cu care se confruntă mulți tineri: este posibil să iubești doi oameni în același timp?

Italianul depistat cu coronavirus s-a aflat la Craiova între 18 şi 22 februarie

Un cetăţean italian care a vizitat România a fost diagnosticat cu coronavirus în țara sa, anunță un ziar din Italia. Acesta s-a aflat în Craiova între 18 și 22 februarie.

Coronavirusul afectează mai puțin copiii, iar specialiștii nu știu exact de ce

Epidemia de coronavirus a ucis deja peste 2700 de persoane din întreaga lume și alte 80.000 sunt bolnave. Dar există un grup al populației care a scăpat mai ușor de această infecție: copiii.

Ţara care a scăpat de coronavirus: Toți bolnavii s-au vindecat şi nu au apărut cazuri noi

Cei 16 cetăţeni vietnamezi care au fost infectaţi cu coronavirus s-au vindecat, a anunțat ministrul Sănătăţii din Vietnam.

15 vedete pe care nu le mai recunoști când își schimbă look-ul

Multe vedete își schimbă des look-ul, însă altele nu renunță cu una cu două la imaginea lor consacrată. Când o fac, sunt greu de recunoscut.

Cele mai frumoase selfie-uri fără machiaj postate de vedete pe Instagram

Având acces la unii dintre cei mai talentați makeup artiști din lume, ai putea crede că vedetele profita mereu de avantajul de a fi machiate impecabil de un expert.