Secrete pentru un cozonac pufos

Cozonacul este un preparat tradițional nelipsit de la mesele de Sărbători. Și, cum se apropie Crăciunul, gospodinele trebuie să afle câteva secrete pentru un cozonac pufos!

Croația: cele mai frumoase destinații turistice pe care trebuie să le vezi

Priveliștea spre Marea Adriatică, apele de culoarea turcoazului încadrate de plaje cu nisip fin, deliciile cu fructe de mare și arhitectura de excepție transformă Croația într-o destinație foarte solicitată de turiști. Află care sunt cele...

Cum să îți speli geaca de iarnă. Cea mai bună și simplă metodă

Curățarea gecii de iarnă poate fi dificilă, dacă materialul din care este realizată este pretențios, motiv pentru care majoritatea dintre noi optăm să ducem gecile de iarnă și paltoanele la curățătorie.

8 trucuri psihologice pe care să le folosești la interviul de angajare

Capacitatea de a te prezenta într-o lumină bună este o abilitate importantă, mai ales la un interviu de angajare.

4 tunsori clasice pentru femeia sofisticată – Nu se vor demoda niciodată

Trendurile în materie de hairstyle vin şi pleacă – în fiecare sezon se poartă o anumită tunsoare, culoare de păr sau coafură. Însă clasicul arată întotdeauna bine.

Zodii care preferă să dea vina pe partener pentru toate problemele din relaţie

Iată zodiile care preferă să dea vina pe partener şi nu îşi asumă niciodată responsabilitatea!

Când mergem la medic pentru a doua opinie?

Unii medici au o abordare conservatoare, în timp ce alții sunt dispuși să testeze variante noi de tratament. În acest condiții recomandările și concluziile specialiștilor pot varia destul de mult, iar când mergem la medic pentru a doua...

Exista dragoste la prima vedere sau e doar un mit? Iată ce spun experții!

Oare dragostea la prima vedere există cu adevărat? Sau este doar o plăsmuire a așteptărilor noastre?

Ce poți face cu aspirina – 6 utilizări neștiute

În copilărie și adolescență era remediul universal, mai ales când răceam și nu aveam la îndemănă opțiunile diverse din prezent. Dar dincolo de această consacrată utilizare, aspirina poate juca roluri diverse în gospodăria noastră, de...

Ce datorii avem față de copiii noștri

Am fost copil într-o perioadă în care nu se știa nimic despre drepturile mele sau poate se știa, dar aceste informații nu ajunseseră la părinții mei.

Ce aș fi vrut să nu aud de la părinții mei când eram copil

Pentru foarte mulți oameni, copilăria este cea mai frumoasă etapă a vieții. Chiar și pentru cei care au trecut prin momente dificile, care au fost copii în perioade tulburi și triste.

Mulțumesc, mama și tata, poate că nu am avut de toate, dar am avut ce era mai important!

Poate că nu am apreciat de la început ce au făcut părinții mei pentru mine, dar acum, adult fiind, realizez că mi-au oferit copilăria perfectă!

UNICEF propune crearea unui Minister pentru copii

Cu o zi înainte de Ziua Internațională a Drepturilor Copilului (20 noiembrie) și pentru a marca trei decenii de la adoptarea Convenției cu privire la drepturile copilului, UNICEF în România a dat copiilor puterea într-un eveniment la Școala...