Spun sau nu barbatii "Te iubesc"?

Iata o dilema pentru cele mai multe dintre femei, care doresc sa auda in fiecare zi, daca se poate, aceasta fraza magica. In ceea ce ii priveste pe barbati, acestora le este foarte greu...
Iata o dilema pentru cele mai multe dintre femei, care doresc sa auda in fiecare zi, daca se poate, aceasta fraza magica. In ceea ce ii priveste pe barbati, acestora le este foarte greu sa rosteasca aceste doua cuvinte, pentru ca in mintea lor, ele au o cu totul alta relevanta.

De cele mai multe ori, barbatii se folosesc de anumite lucruri prin care sa demonstreze ca isi iubesc partenera, fara sa mai fie nevoie de cuvinte. Ei au diferite alte metode prin care spun "te iubesc". Important este sa stii care sunt acestea, astfel incat sa nu treaca neobservate.

Barbatilor nu le place sa vorbeasca despre iubire, pentru ca multi dintre ei nu stiu sa se exprime conform asteptarilor noastre. Desi au sentimente si simt ca iubesc, le este foarte greu sa spuna. Dragostea ii face pe barbati vulnerabili si ii determina sa se comporte precum niste copii. Niciodata nu stii la ce sa te astepti din partea lor.

Din acest motiv, multe dintre femei sunt nefericite. Desi nu o spun, barbatii iubesc, numai ca au diferite feluri de a-si exprima iubirea. O femeie are intotdeauna nevoie de confirmari de la barbatul care ii este alaturi.

O modalitate simpla de care barbatii se folosesc pentru a demonstra persoanei iubite ca are anumite sentimente pentru ea sunt cadourile. Pentru o mare parte dintre barbati, lucrurile materiale sunt cele mai la indemana, in timp ce barbatii romantici prefera florile si biletelele de dragoste.

Un alt mod de a spune "te iubesc" este acela de a fi alaturi de persoana iubita in momentele dificile din viata. Sfaturile si sustinerea pe care o ofera persoana iubita sunt de cele mai multe ori cel mai bun tratament in fata unor probleme majore.

Desi pare greu de crezut, unii barbatii arata ca iubesc prin gelozie si posesivitate. De obicei, reactiile apar in momentul in care se simt amenintati de un alt barbat. Desi nu este normal, acest lucru este foarte des intalnit in cupluri. Din acest exces de iubire necontrolata, multe femei se simt controlate si lucrurile o pot lua pe un drum gresit. Explicatia este simpla. Este felul lor de a spune "te iubesc". Pentru ca nu vor sa piarda persoana iubita si pentru ca simt ca este cel mai important lucru din viata lor, cred ca gelozia este cea mai la indemana solutie.

O alta modalitate prin care barbatii spun "te iubesc" este prin comportament. Afectivitatea si dorinta nebuna de a face dragoste cu partenera de viata, este modul lor a a-si arata sentimentele. Contactul fizic rupe practic o bariera care le da posibilitatea sa arate cat de mult tin la persoana iubita si cat de bine se simt alaturi de ea.

Un alt fel de a-ti arata ca te iubeste este dorinta de a-i cunoaste familia. Multi barbati evita sa faca acest lucru, dar cand se intampla, sunt foarte siguri pe sentimentele lor. Acesta este unul din semnele ca deja esti o persoana importanta din viata lui.

Exista insa si barbati care iti spun "te iubesc". Evident, sunt foarte putini care fac acest lucru si, daca il fac, presupune un efort imens din partea lor. In timp ce, pentru unii, a spune "te iubesc" este echivalent cu un juramant pe viata, pentru altii este echivalent cu pericolul.

Foarte multi dintre barbati au impresia, atunci cand spun "te iubesc", ca isi pun viata in mainile persoanei iubite, lucru care ii sperie si mai mult. In acelasi timp, se gandesc ca poate nu este momentul potrivit sa faca asemenea declaratii si ca pot avea parte de o respingere. Pentru unii barbati, aceste cuvinte mari presupun fidelitate si incredere, ceea ce poate da uneori senzatii de teama. Simt ca a spune "te iubesc" presupune o promisiune si, daca incalca aceasta promisiune, vor avea de suferit.

Pentru fiecare barbat in parte, la fel ca si pentru fiecare femeie, dragostea inseamna altceva. Simtirile si trairile sunt unice si fiecare incearca sa ii arate celuilalt ca il iubeste prin diverse modalitati. Barbatii se tem sa sufere; pentru ei dragostea este un lucru enorm si de multe ori atunci cand se indragostesc cu adevarat o fac pentru totdeauna.

Dragostea presupune pe langa cadouri si vacante, lucruri simple, lucruri marunte pe care de obicei le trecem cu vederea. Dragostea poate fi exprimata printr-o mie de cuvinte si o mie de lucruri. Pentru ca ne-am obisnuit deja cu ele si pentru ca intotdeauna ne dorim mai mult, uitam sa spunem persoanei iubite "multumesc". Un cuvant simplu, care de cele mai multe ori echivaleaza cu "te iubesc".
 

Comentariile 1-50 din 54

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • elizabeta pe 24 Oct 2011, 00:00
    iubirea

    iubirea e cel mai frumos sentiment si are o infinitate de forme,e foarte greu sa stii cand e iubire adevarata si uneori nici faptele nu o pot demonstra pentru ca oamenii,suntem slabi,mai mult decat puternici,e ca o ecuatie cu o infinitate de solutii.Parerea mea este ca prin comunicare rezolvam cel mai mult si mai ales timpul este cel care rezolva iubiri de neinteles...indoiala face parte din noi si daca ne indoim de persoana iubita inseamna ca ceva nu merge bine si ca noi nu ne exprimam cum trebuie,dar cel mai importabt este sa fim noi insine si asa vom reusi:-*

    0
    0

  • andrey pe 21 Oct 2011, 22:21
    te iubesc

    sunt foarte adevarate cuvintele scrise mai sus .da mie imi este greu sa imi arat sentimentele fata de persoana iubita deuarece mi se pare ca sai spui te iubesc nu pare de ajuns ..asa ca treci la lucrusoare marunte si lucruri materiale .stima

    0
    0

  • Rebeka pe 26 Aug 2011, 20:53
    Parerea mea!

    Cateodata spui de atat de multe ori "te iubesc" ca ajungi sa-i uiti semnificatia! Nu ar fii mai bine sa simtim asta si sa lasam "te iubesc!" pentru cele mai frumoase si romantice momente? Orice declaratie de dragoste intzesata cu complimente si daruri paleshte in fata acestor 2 cuvinte care exprima tot ce e mai bun, mai frumos si mai pur intr-un om! De ce sa nu auzi un "te iubesc" atunci cand chiar ai nevoie de el si sa te bucuri de el ca si cand ar fii prima data? Putem face asta de 10 ori pe zi timp de 1 de zile? Nu cred.....

    1
    0

  • Septimiu pe 7 Iun 2011, 20:46
    Barbatii spun te iubesc!!!

    Eu sunt un barbat care intotdeauna am spus ce-am simtit. Daca spuneam iubitei ca o iubesc si ma ofeream pe tava, ea i-si batea joc. Ea era cea care nu spunea,,te iubesc,,. Zicea ca daca-mi spune mi-oi lua nasul la purtare.. THINK ABOUT THIS!!! E real ce va spun si sincer,,cu toate femeile am patit asa.

    3
    1

  • cccc pe 5 Mai 2011, 16:11
    :(

    eu m-am indragostit shi imi spune mereu te iiubesc dar nu stiu de ce nu pot sa cred imi spune foarte des :(( dhar parca de cate ori imi spune mai mult ma intristez pc nu crede inima:((

    1
    0

  • andreea pe 17 Ian 2011, 14:41
    trei cuvinte

    Eu sunt intr-o situatie dificila.sunt casatorita de 3 ani si nu mai merge.el si-a cautat fericirea cu altele mai batrane, eu am gasit pe cineva de seama mea.Simt ca fara mine nu poate sta dar nici nu poate sa recunoasca ca ma iubeste.imi spune doar trei cuvinte(te iubesc mult) dar nu poate rosti cuvintele din teama ca o sa mi-o iau in cap.am incercat sa ma despart de el din cauza intalnirilor mai rare dar dupa 2 zile ma suna si imi spune ca nu poate trai fara tine.deci sa inteleg ca ma iubeste?noaptea cand sunt cu el i pat ma strange atat de tare in brate si zice ca asa se simte el bn cu mn in brate

    3
    0

  • rasina pe 12 Dec 2010, 11:34
    nu aceasta am cautat

    am crezut ca voi gasi dar nu sa primit aici scrie despre dragoster cinu alta

    1
    0

  • teo pe 6 Dec 2010, 21:34
    nu cautam asta

    nu e cea ce cautam eu

    1
    0

  • oana pe 13 Nov 2010, 13:46
    da

    dori mami oana tati

    1
    0

  • gabitza pe 24 Feb 2010, 23:33
    despre te iubesc

    eu am o relatie de 3 ani jumate......pana acum 3 sapt .imi zicea zilnic te iubesc,tot acum 3 sapt ne-am certat rau de tot chiar am stabilit sa ne despartim deci de fapt ne luasem la revedere unul de la altul si chiar am zis gata ..apoi a2 zi ma sunat ,si mia zis ca nu se poate sa o terminam chiar asa sa..sa mai incercam o data.(era pt prima oara cand se intamplase lucru asta...adica cearta rau si despartirea) am zis ok vedem si apoi mi-a zis daca nu vreau sa mergem impreuna la ziua lui taicasu,am mers la ziua lui a fost ok am stabilit sa nu ne despartim si am continuat....acum ne intelegem bine ...dar nu imi mai spune deloc te iubesc cu toate ca simt lucru asta prin fapte si alte chestii........ce sa cred de fapt nu mai simte sau.......crede ca mi.o iau din nou in cap?va rog daca pute.ti rasp..

    1
    0

  • radu pe 21 Feb 2010, 16:52
    pff

    primul ,,te iubesc'' este intr-adevar foarte greu de zis .. eu am facut asta desi a trebuit sa trec cu vederea faptul ca are prieten . stiam ca sunt sanse mici sa raspunda la fel ,dar credeam ca daca o fac , ma voi simti mai bine , voi fii eliberat. asta nu s a intamplat , inca o iubesc si sufar mult pentru ea . simt ca ea e persoana perfecta pentru mine, poate are defecte dar eu nu i le gasesc. cu siguranta prietenul ei este foarte norocos. nu vreau sa ma bag in viata ei , cu toate ca deja am cam facut asta, dar am sentimente foarte puternice si as fii cu siguranta cel mai fericit om de pe pamant daca vom fi vreodata impreuna

    1
    0

  • adina pe 11 Ian 2010, 17:28
    te iubesc in gluma

    sunt si barbati care spun te iubesc privindu-te in ochi si de fapt mint.scopul?de multe ori de distractie,din dorinta de a simti k ei controleaza totul,k jocul e castigat de ei.iti spun te iubesc si apoi pleaca.atunci ce sa mai crezi?poate spunem prea usor cuvintele acestea fara sa ne gandim de fapt ce simtim si k poate ranim un suflet ce sia pus toate sperantele in aceste doua cuvinte....TE IUBESC......

    3
    0

  • adina pe 11 Ian 2010, 17:26
    te iubesc in gluma

    sunt si barbati care spun te iubesc privindu-te in ochi si de fapt mint.scopul?de multe ori de distractie,din dorinta de a simti k ei controleaza totul,k jocul e castigat de ei.iti spun te iubesc si apoi pleaca.atunci ce sa mai crezi?poate spunem prea usor cuvintele acestea fara sa ne gandim de fapt ce simtim si k poate ranim un suflet ce sia pus toate sperantele in aceste doua cuvinte....TE IUBESC......

    5
    0

  • dana bv pe 19 Nov 2009, 23:00
    desppre iubit meu

    avem 5 ani impreuna si totusi nu stiu daca ma iubeste prietenul meu sunt foarte dezamagita de el si totusi traesc cu el ,adica impartim acelasi pat ,sufar foarte mult pe tema aceeasta ,pt ca nu stiu ce se petrece in mintea lui nu situ ce are de gand ......... o data cand ne mam certat mi a spus ca tine la mine ,doar de teama sa nu il parasesc , aste e .........

    2
    0

  • mada c.d.r pe 4 Sep 2009, 14:52
    baietii sunt fraieri

    eu cunosc pe un baiat care e fraier il cheama alyyy si tati is fraier

    3
    2

  • alina doros pe 4 Sep 2009, 14:50
    stiu cum e

    eu pana acuma m-am folosit de toti baietii si o sa ma folosesc mai departe succes asa i mai frumos sa te folosesti mie imi plac baietii caruia i plac c.r.e.e

    3
    4

  • DIANA pe 4 Sep 2009, 14:46
    baiatul care imi place e dragut

    mie mi se pare ca unii baieti sunt prosti iar altii nu dar as vrea sa aflu cat la % ma iubeste iubitul me

    2
    2

  • cristina pe 4 Sep 2009, 14:42
    mie mi se pare ca sa folosit de mine

    buna mie mi se pare ca unii baieti vor doar sa se foloseasca de tine si gasesc motive sa se desparte de tn si daca cineva cine nu te place zice ceva despre tine el il crede si apoi nu-i mai pasa de tine asta a fost parerea mea ca mie mi sa intamplat dar a doua oara nu o sa se mai intamle pa va pup

    2
    0

  • ioana pe 1 Sep 2009, 13:51
    Baieti nu is buni la nimik

    Daca un baiat iti spune din prima te iubesc sau m-am indragostit de tine .....va minte nu ii adevarat nimik........chiar daca va cunoasteti decand erati copii mici ....minte ca un porc nesimtit .....Va spun asta din propria mea experienta. Si voi sigur va indragostiti fara sa va dati seama FETELOR lasati baieti si vedetiva de viata voastra ca mai bine unu pe viata decat mai multi si nu-s buni la nimik ...Vam puput voi faceti ce vreti io vam dat parerea mea:D:D:D:((:((:((:(:(:(

    1
    2

  • laura simona pe 27 Iul 2009, 18:00
    declaratii de iubire

    se spune ca iubeste cel ce poate spune prin cuvinte cit iubeste,dar fiecare dintre noi percepem in mod diferit iubirea.ideal ar fi sa fie reciproca iubirea si atunci atit cuvintele,cit si faptele ce demonstreaza existenta sentimentelor decurg de la sine.cind cei implicati apartin aceleiasi tipologii(carnal sau platonic)putem considera ca intr-adevar sentimentul este puternic.barbatii ca si femeile spun,,te iubesc",dar din pacate sint putini cei care o demonstreaza,raminind fideli pina la moarte aceleasi persoane

    1
    0

  • robert pe 22 Apr 2009, 23:19
    iubirea

    iubirea este un lucru nu prea extraordinar

    1
    4

  • nicccc pe 17 Feb 2009, 22:07
    barbatii

    daca unui barbat ai dai un deget al ia pe tot parerea mea

    2
    3

  • Radu pe 16 Ian 2009, 04:00
    relativ

    consider aceasta intrebare, relativa ! pentru ca acelasi lucru se poate considera si despre femei in opinia barbatilor,pentru ca sunt multi chiar foarte multi barbati care rostesc aceasta expresie si ,culmea, o si simt , iar din partea partenerei nu primesc decat partea "fizica" a cuvantului, la fel cum, suta la suta, exista femei aflate in aceeasi situatie.omul trebuie sa invete ca totul in viata este relativ !iar intrebarea dumneavoastra are un singur raspuns : "depinde de fiecare persoana in parte". salutari !

    5
    0

  • valentin pe 15 Ian 2009, 11:03
    valy

    cum sai demonstrez la o fata ca o iubesc foarte mult pls ajutatima

    1
    0

  • alexutsa pe 4 Ian 2009, 17:30
    sunt fericitha pot sa spun :D

    pot sa spun ca sunt ft fericitha....:D...mie imi spune "te iubesc " de cate ori are ocazia:D....fie ca imi da msg din 5 in 5 min si imi spune te iubesc ...fie fatsa in fatsa :X:X:X...si imi demonstreaza ca ma iubeste:X:X:X:X....cadouri zi de zi :X....buchete de flori :Xetc:X:X:X:X....ma consider o fatha ft ft ft fericitha:X:XX::X

    4
    1

  • amy pe 14 Nov 2008, 21:32
    eu nu cred in vorbe ci in fapte

    degeaba spui unei persoane ca o iubesti daca nu ospui din inima si sa ai demonstrezi cu adevarat ca o iubesti.asa orcine poate spune ,,te iubesc,,.eu sunt casatorita de8 ani si sa stiti ca nu am crezut tot timpu cand spunea ca ma iubeste.cand o spune din suflet se cunoaste.

    2
    2

  • ubesc-uningerash pe 6 Nov 2008, 00:30
    baietii sunt schimbatori si greu de inteles

    eu nu mai inteleg imi spune k ma iubeste si tine la mine mereu zi de zi ,dar nu are incredere in mine, nu mai inteleg de ce spune k ma iubeste dak nu are incredere in mine?ne cretam tot timpu imi vb urit ,eu inteleg e gelos dar nici asa e prea de tot.De la gelozie a inceput sa dea si in mine,ce credeti ma iubeste sau e doar bascalie

    2
    1

  • byankaangel30 pe 27 Oct 2008, 22:12
    nu styu

    va rog da kineva care se pricepe in dragoste:Dsa-mi spuna si mie sa styu...

    0
    1

  • bianka pe 27 Oct 2008, 22:10
    baieti astia

    am si yo o mare rugaminte vreau sa ma ajute si p mn cineva sa ma fac cineva sa inteleg.....k nu sh c sa cred dc ma iubeste sau isi bate joc..vreau sa vb k cineva si sai spun kum se poarta si sami spuna dc ma iubeste sau...e vrajeala..cinva care se pricepzplzzz va implor:*:*:*:*:*:*

    0
    1

  • bianka pe 27 Oct 2008, 22:07
    te iubesc

    eu nush c sa cred yubi meu se face k e gelos ,si niciodata nu mia spus te ubesc,...si mia spus in fata k kiar dc ma iubeste el nu spune..k mi se urca la cap;))si nush c sa cred

    0
    1

  • madoo pe 19 Oct 2008, 17:02
    pentru ana maria

    si mie iubitul meu mi-a spus nu dupa o saptamana, ci dupa 3 zile ca ma iubeste, si cu siguranta nu a vrut sa se joace cu mine, intrucat suntem de 4 ani impreuna....ne zicem unul altuia te iubesc si de 1000 de ori pe zi , daca ar fi posibil...si ne si demonstram prin fapte, nu sunt numai vorbe.....probabil ca iubirea noasta este foarte puternica, pt ca in fiecare moment simtim sa spunem te iubesc...si ce imi place cel mai mult la el, este ca, atunci cand imi spune ca ma iubeste, si eu nu-i raspund, doar ca sa il tachinez, imi tot repeta ca ma iubeste, pana ii raspund si eu.....clar, cand ne spunem TE IUBESC, ne simtim mai puternici, capabili sa infruntam orice....depinde de fiecare persoana in parte, nu trebuie sa generalizam , si nici sa individualizam....

    1
    1

  • sweet_sweet pe 10 Oct 2008, 16:26
    naivitatea femeilor

    eu sunt de parere k faptele vb nu cuvintele barbati de obicei ne mint din pofta lor de a face dragoste cu noi ceea ce inseamna k dak iti zice la o luna 2 dupa ce vati cunoscut te iubesc deja ii aiurea eu cred k iubirea adevarata se dobandeste in timp si mai ales k iubirea adevarata nu mai are nevoie de vorbe ea se dovedeste deci eu am toata admiratia pt un baiat care spune te iubesc dar asta dak o spune din inima de obicei nu o fac doar joaca teatru asa k mai bn decat sa joace teatru si sa suferim crezand k ne-a iubit mai bn nu ne zice nimik cel mai bn ii sa o dovedeasca

    2
    1

  • swettanda_swett pe 7 Oct 2008, 14:38
    barbatii

    da.au si ei sentimente nu?iubesc si ei ca si noi.acum depinde de baiat si cum isi exprima sentimentele.uni o spun fara sa simnta.alti chiar cred in ei.nu i putem judeca nu?de ex iubitu meu imi zice in fiecare zi.

    0
    1

  • annamaria pe 24 Sep 2008, 15:33
    iubitul meu

    mie iubitul imi spune in fiecare zi k ma iubeste. si nu e vorba k doar imi spune insa o si arata: imi ofera cadouri, flori, fara a fi o zi deosebita. ii place sa petreaca alaturi de mine cat mai mult timp. e ideal

    0
    2

  • maia pe 28 Aug 2008, 09:44
    deosebire

    cred ca trebuie facuta o distinctie intre iubire si dorinta. daca-si doreste sa faca dragoste cu tine nu inseamna ca te si iubeste. cu privire la confirmari, nu numai femeile au nevoie de ele, ci si barbatii. dar mai cred ca in dragoste nu trebuie sa astepti sa ti se spuna. pentru ca cel care te iubeste o va face fara sa i se ceara. oricum ce-i prea des ajunge monoton. un simplu "te iubesc" in anumite momente si spus mai rar, inseamna mai mult decat unul spus toata ziua .

    0
    1

  • Ioana pe 26 Aug 2008, 17:57
    Ce e asa greu de crezut???

    Sa stie toata lumea k barbatii stiu sa iubeasca mult mia adevarat decat femeile...Nu conteza cum areti,cine esti si multe altele daca ai un barbat care e langa tine si la bine si la rau...sa nu credeti voi ca toti barbatii sunt micinosi si prefacuti si multe altele...si treaba asta v-o spune o fata de 20 de ani care stie ce vorbeste.... Pupici multi,multi:*

    0
    1

  • alina pe 14 Aug 2008, 13:24
    barbatii

    barbatii nu spun niciodata "te iubesc" pt k simte ci pt k se uita la alta knd e cu u si au fantezi straine.eu am un prieten si nu cred k ma iubeste pt ks plinuta si nam formele preferate pt el k barbat.........sa nu-i credeti pe barbati........pup

    0
    1

  • didi pe 4 Aug 2008, 16:32
    pt didica

    problemele nu se rezolva in pat,ele raman acolo si se aduna,sotul meu imi spune si imi arata ca ma iubeste desi nu ne mai pupam cnd iese sau intra pe usa,poate noi vrem prea mult de la ei,credca ar fi bine sa discutati mai mult sau ai impresia ca te izbesti de ceva tabu si nu poti vorbi despre asta?

    1
    1

  • ShiMoNaKaToKa pe 31 Iul 2008, 14:14
    in foarte rare cazuri..

    in foarte rare cazuri auzi de la un baiat"Te Iubesc!"..eu una nu mai cred in vorbe...mai pretioase sunt faptele decat vorbele...parerea mea...fiecare are o alta parere...despre aceasta tema..

    0
    1

  • didica pe 30 Iul 2008, 12:11
    de ce?

    suntem casatoriti de 13 ani, oare ii vine greu si acum sa-mi spuna ca ma iubeste pt ca se teme ca-si pune viata in mainile mele...probabil crede, cum ati scris, ca in pat se reyolva toate dar eu sunt extrem de nefericita cu el

    0
    1

  • e pe 24 Iul 2008, 16:10
    aaaa...

    KT DESPRE COMM LUI DANA...SUNTEM IMP DE UN AN JUMATE...SI NU O SPUNE PT A MA BAGA IN PATUL LUI...CI PUR SI SIMPLU K ASTA SIMTIM...KND NU NE PERMITEM MICI ATENTII NE ZICEM TE IUBESC NE ZAMBIM SI SUNTEM IMPAKTI CU GANDUL....

    0
    1

  • elly pe 24 Iul 2008, 16:07
    mda....

    prietenul meu imi zice te iubesc de fiekre dak knd vb la tel sau suntem impreuna...nu tb o okzie nume pt asta.... ci pur si simplu dak simti k vrei so spui o spui si gata....

    0
    0

  • ardelean vasile pe 15 Iul 2008, 14:05
    cat la suta ma iubeste persoana pe care o iubesc

    vreau sa aflu cat la suta ma iubeste persoana pe care o iubesc eu cel mai mult

    0
    3

  • Dana pe 15 Iul 2008, 13:38
    exceptie?

    daca pentru unii barbatii cele doua cuvinte li se par juraminte mai trebuie precizat ca exosta si specia de barbat don-huan care zice "te iubesc" si de 10 ori pe zi pana te vrajeste bine sa le pici in pat...apoi sentimentele care aparent le aveau dispar deodata! Eu una nu mai pun pret pe cuvintele astea si pe fapte, merg pe zicala "fapte, nu vorbe"!

    0
    1

  • ana maria pe 9 Iul 2008, 19:29
    opinia mea

    barbati care spun din prima sa la o saptamana dupa ce te-ai cunoscut cu el ,te iubesc ala vrea doar sa se joace cu tine profita de tine la maxim asa ca faptele vorbesc nu cuvintele.vam pupat pe toti si va iubesc la nebunie

    1
    0

  • julia pe 9 Iul 2008, 19:24
    parerea mea

    am o relatie de 5 ani cu prietenul meu si suntem logoditi de 5 luni,si vreau sa spun ca nici eu nu iam spus niciodata la iubi meu cat de mult il iubesc,nici el nu mi-a zis niciodata,eu simt nevoia sa ii spun cateodata da simt ca ceva nu ma lasa deci il iubesc din toata inimioara mea .incerc sa ii arat cat de mult inseamna el pt mine;si eu simt ca el ma iubeste foarte mult prin faptele pe care mi le face[eu cred in fapte nu in vb !il iubesc si am sa il iubesc mereu1

    0
    1

  • anca pe 9 Iul 2008, 18:19
    .........

    si nici nu avem nevoie sa ne-o spuna prea des trebue sa ne arate mai mult c-om antelege noi ..........

    0
    1

  • yan pe 5 Iul 2008, 16:38
    dezamagitor

    mai oameni ce e cu voi? barbatii nu spun "te iubesc"? da , o parte si motivul este foarte simplu: pt ca barbatul are acea "mandrie" cu care toti barbatii se intalnesc la un moment dat, care daca spun un simplu "te iubesc" pentru ei pare o jicnire, o lovitura in acea mandrie ,se simt slabi, chiar prost as putea spune si nu fata de persoan iubita ci fata de anturaj si de aceea ei prefera sa demonstreze ca iubesc decat sa spuna, pentru ca sentimentul de iubire pentru un barbat este mai puternic decat pentru o femeie, deoarece la atingerea persoanei iubite sangele are o rapiditate de miscare in vene iar inima bate mai rapid ca si cum ai fi alergat 10 km ,desi pare aiuria asa si este (printre care se numara si exceptiile) , iar in cazul celor ce spun "te iubesc" este adevarat k unii spun asta doar k sa te faca sa crezi ca tine cu adevarat la tine( ceea ce poate fi si adevarat) sau in cazul lui alexa doar pentru a se considera un macho, un casanova si nu uitati ca si aici intra mandria,orgoliu de a se da mare in fata celorlalti prieteni pentru a le parea superior, iar in cazul celor care spun "te iubesc" simtind ceea ce zic ei, un singur lucru de spus: Jos palaria !(pt ei tot respectul si felicitari !)

    0
    1

  • alexa pe 25 Iun 2008, 14:03
    nu spun"te iubesc",pt k poate nu simt...

    sunt doua categorii de barbati,unii kre spun te iubesc de 10ori pe zi,altii kre nu spun deloc...dar iti arata...eu am avut o relatie de 8 luni,la inceput totul era frumos zi de zi imi spunea k ma iubeste,zi de zi imi arata acest lucru,tot timpul era numai cu mine,la sc,aksa peste tot...numai noaptea ne despartea,eu il iubeam foarte mult,dar dupa 8 luni,am aflat k acel te iubesc era doar de forma,el mai avea o relatie de 1 an cu o alta tipa...deci asa k este de preferat sa nu-ti spuna niciodata "te iubesc"dar sa simta acest lucru si sa-ti demonstreze prin fapte ci nu prin vorbe...asa k nu sufocati pers iubita si nu le interziceti sa faca lucruri kre loc le plac...riscati sa-i pierdeti si sa ramana cu a doua...

    1
    0

  • o femeie pe 24 Iun 2008, 06:15
    opinia mea

    barbatii simt mai intens ca noi femeile dar ...trebuie sa simtim si noi ... altfel nu ii intelegem deoarece ei nu prea au timp de vorbe ..barbatii sunt activi femeile vorbesc mult si fac putin practic ..........cand mi se spune te iubesc!!!!.......simt cum inima primeste energie si sufletul culoare.....te iubesc sunt vb dar transporta o incarcatura puternica.....spune te iubesc de cate ori simti nevoia asa te vei incarca si tu ..;))

    2
    0
Pagina « 1 2 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod