Sase sfaturi incitante de primavara

Primavara (si dragostea) e in jurul nostru! Sfarsitul iernii ne face sa recapatam aripi si, odata cu stralucirea soarelui si cu primele flori care pocnesc din muguri, pare...
Primavara (si dragostea) e in jurul nostru! Sfarsitul iernii ne face sa recapatam aripi si, odata cu stralucirea soarelui si cu primele flori care pocnesc din muguri, pare momentul cel mai potrivit pentru a ne dezlantui.

Primavara nu este numai anotimpul tinerilor ametiti de fiorii primei iubirii, ci este timpul perfect pentru oricine sa planuiasca ceva cu adevarat salbatic pentru partenerul de viata. Iata cu ce anume puteti incepe.

1. Evadeaza din aglomeratie

Ofertele de primavara pentru mini-vacante sau petrecerea weekend-ului departe de lumea agitata a orasului sunt din cele mai variate si pe toate gusturile. Puteti opta pentru escapade pe cont propriu la munte sau pentru pachete promotionale in strainatate oferite de agentiile de turism. Alege vacanta potrivita pentru amandoi si asigura-te ca ai obtinut toate informatiile despre locatie.

2. Schimba-ti atitudinea

Gandeste-te la primavara ca la o curatare a sufletului. Iesi din matca si asuma-ti cele mai nebunesti actiuni. Ia lectii de calarit, invata sa sari cu parasuta din avion, etc. Primavara este anotimpul perfect pentru astfel de activitati. O calatorie bine organizata si relaxata alaturi de iubit(a) iti poate oferi combustibilul necesar pentru intreg anul.

3. "Mananca soselele"

Acesta este, de asemenea, timpul potrivit pentru calatoriile terestre. Este putin probabil sa va loviti de probleme cu zapada sau gheata, nici nu poate fi vorba de blocaje de trafic asa cum se intampla in sezonul de varf al concediilor, asa ca puteti ajunge la destinatia dorita alegand calatoria pe motocicleta, in masina sau cu trenul. Renuntati la avion si incercati sa va bucurati de traseul romantic, eventual alegand cuseta, in cazul in care calatoriti cu trenul.

4. Bucura-te de apa

Chiar daca este putin prea devreme sa vorbim de o vacanta la mare, poti descoperi experiente incantatoare si la un bazin de inot. Daca te-ai saturat de exercitiile din sala de fitness si vrei sa te misti in voie, fa-ti un abonament la piscina si te poti bucura de cateva ore minunate chiar si in timpul saptamanii, dupa orele obositoare de la birou.

5. Bucura-te de aer

Pentru o experienta cu adevarat minunata, te poti inscrie la lectiile de calarit si poti practica acest sport oricand iti vei gasi cateva ore libere. In goana calului te poti bucura de aerul proaspat si imbatator al primaverii, al copacilor infloriti si al razelor blande de soare. Actionand din timp, vei evita aglomeratia din vara si caldura toropitoare.

6. Controleaza curentii

Daca vrei sa fii la moda si nu vrei sa ratezi nimic din ceea ce inseamna actiune si noutate, cursurile de scuba diving sunt cele mai potrivite. Te poti pregati inca de pe acum luand lectiile necesare in piscine inchise, iar cum vara nu este foarte departe, peste doar doua luni, iti vei putea exersa indemanarea la mare sau pe lacurile de la munte.

Nu rata evadarea de primavara sau activitatile care iti incarca bateriile dupa lunga si friguroasa iarna. Indiferent ca vei alege o calatorie romantica alaturi de persoana iubita sau ca te vei multumi doar cu diversele activitati in aer liber, imediat vei simti beneficiile acestei re-energizari a organismului si vei fi pregatit(a) sa faci fata unui an plin.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod