Optimizeaza-ti cautarile pe internet

Site-urile matrimoniale s-au inmultit in ultimii ani si din ce in ce mai multi oameni, mai ales tineri, apeleaza la ele pentru a intalni un partener. Daca stii despre ce este vorba...
Site-urile matrimoniale s-au inmultit in ultimii ani si din ce in ce mai multi oameni, mai ales tineri, apeleaza la ele pentru a intalni un partener. Daca stii despre ce este vorba, ti-ai facut un profil si chiar ai intreprins niste cercetari fara insa a obtine si rezultate, iata sase sfaturi care te vor ajuta sa fii mai eficienta. Ia-le in calcul pentru ca te ajuta sa iti imbunatatesti profilul si, astfel, sa primesti multe mesaje de calitate.

Inainte de toate, trebuie sa stii foarte clar ce vrei, ce gen de barbat cauti si ce profile prezinta interes pentru tine. Invata sa le distingi pe cele sincere de asa zisele "facaturi".

Nu e complicat deloc sa faci acest lucru. Trebuie doar sa fii atenta la toate detaliile si sa observi daca apar contradictii. Daca descoperi ceva dubios in prezentarea persoanei respective, desi poza pare interesanta, mai bine renunti sa o contactezi sau sa ii raspunzi la mesajele trimise.

Hai sa vedem ce trebuie sa mai faci pentru a te bucura de succes.

1. Posteaza-ti fotografia


Daca ai aceasta optiune, este pacat sa nu o folosesti. Daca profilul tau contine o casuta gri cu un semn de intrebare sau un cap albastru in loc de poza, este timpul sa adaugi una cat mai repede. Barbatii au tendinta sa vizualizeze mai ales profilurile cu poza.

Atunci cand alegi fotografia, fii foarta atenta la ideea pe care vrei sa o transmiti celorlati. Daca tu esti in cautarea unei aventuri, iti poti permite sa atasezi o poza provocatoare. Daca vrei o relatie stabila alege o fotografie serioasa, dar care te pune in valoare. Opteaza pentru una in care ai aerul natural si zambesti.

Este important sa atasezi o fotografie in care esti singura. In caz contrar, s-ar putea ca un potential partener sa dezvolte o pasiune pentru una dintre prietenele care te insotesc in fotografie.

2. Prezinta-te pozitiv


Atunci cand completezi spatiile cu informatii care vor fi incluse in profilul tau, fie ca este vorba despre tine sau domeniile tale de interes, fii sigura ca scoti in evidenta lucrurile pozitive.

E cam acelasi lucru ca atunci cand mergi la un interviu de angajare. Daca, spre exemplu, nu iti place muzica rock, nu mentiona acest lucru pentru ca s-ar putea sa indepartezi anumiti candidati.

Mai bine pune accentul pe ceea ce iti place. Nu fi negativista atunci cand prezinti motivele pentru care ai apelat la serviciul unui site de intalniri online.
 

Comentarii (7)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Ionut pe 26 Aug 2011, 22:24
    Cumpara relaxat

    Bere ieftina, pasta mici si alte produse necesare zi de zi. Comenzi onorate 7 zile din 7. Intra pe www.danivos.ro si castiga timp!

    0
    1

  • geenovik pe 6 Feb 2009, 17:07
    iubiri pe net

    si eu am fost pe un astfel de site. am vb cu fel de fel de persoane, dar in final , am gasit ceea ce am cautat. probabil sunt una dintre norocoase. acum suntem impreuna si e minunat

    0
    1

  • 1976_iulia pe 15 Ian 2009, 18:34
    PENTRU DIANA

    DIANA AS VREA SA STAU CU TINE DE VB DACA VREI SI TU.PT CA SI EU AM O RELATIE CU CINEVA PE CARE LAM CUNOSCUT PE NET.

    0
    1

  • diana pe 2 Nov 2008, 23:16
    este ceva real

    vreau sa va spun ca eu am intalnit pe net fel de fel de persoane....dar niciunul nu a abuzat de mine,nu mi-a vorbit urat....am intalnit si barbati cu caare am incercat sa am o relatie dar nu a mers din cauze diverse...in concluzie este posibil sa intalnesti pe cineva cu care sa te potrivesti si cu care sa ai o viata frumoasa,,,eu am intalnit ,,,si o sa fac tot posibilul sa fim impreuna pt toata viata

    0
    1

  • zuta2000 pe 13 Oct 2008, 00:01
    netul

    nici eu nu a incredere in intalnirile de pe net

    0
    1

  • Sad pe 28 Iul 2008, 12:58
    Netul

    Nu am incredre in iubirile de pe net.Prefer sa-mi caut partener in viata reala.

    0
    1

  • yan pe 5 Iul 2008, 16:06
    nu fi descurajata

    un sfat pt a nu te descuraja este acesta: poate ai auzi de espresia "ce-i al tau e pus deoparte" asa ca nu dispera mai cauta si fii sigura pe tine (este cel mai important lucru) si nu mai pune orice la inima, adik nu ti-a raspuns la e-mail "gata sun o ghinionista care nu ma place nineni" sa stii k nu e chiar asa. asta se numeste egoism cu tine insuti si ceea ce aminteam mai inainte - increderea de sine

    0
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod