Cum te imbraci la prima intalnire

Dupa cum bine stim, stresul pe care il provoaca prima intalnire iti intinde de multe ori nervii la maximum. Cu ce ma imbrac? Ce culoare sa aleg? Ce poseta sa asortez si la ce pantofi?
Dupa cum bine stim, stresul pe care il provoaca prima intalnire iti intinde de multe ori nervii la maximum. Cu ce ma imbrac? Ce culoare sa aleg? Ce poseta sa asortez si la ce pantofi? Sunt doar cateva dintre intrebarile care iti dau bataie de cap inainte de a pleca la o intalnire.

Orele se scurg si tu inca nu te-ai decis ce vei purta. In plus, de asta nici parul nu iti sta bine, pentru ca nu ai avut timp sa ajungi la salon. Hainele sunt aruncate prin camera si nimic din ce ai nu iti place.

Nu intra in panica, pentru ca nu exista reguli standard pe care sa le urmezi cand te pregatesti pentru o prima intalnire. Si pentru ca stresul este foarte mare, iata cateva sfaturi utile care te pot salva dintr-o situatie din care crezi ca nu ai iesire.

  •  Gandeste-te in primul rand unde urmeaza sa mergi. Locatia este foarte importanta, pentru ca, de exemplu, nu poti merge imbracata sport la restaurant. Nu trebuie sa fii nici foarte stralucitoare in cazul in care restaurantul este tip fast-food. Daca locul o sa fie surpriza, roaga-l pe el sa iti spuna ce tinuta va adopta, astfel incat sa iti faci o idee.

  •  Nu merge la cumparaturi pe ultima suta de metri, sa iti reinnoiesti toata garderoba doar pentru ca ai intalnire. Relaxeaza-te si cauta cu atentie printre tinutele pe care deja le ai. Imposibil sa nu gasesti ceva de care ai uitat si care chiar iti place.

  •  Daca ai un stil propriu, incearca sa il pui in evidenta. Alege haine care ti se potrivesc si in care te simti bine. Nu imbraca unele anume doar pentru ca se poarta. Hainele spun multe despre o anumita persoana, dar nu sunt create pentru a-ti pune in inferioritate personalitatea. Poarta ceea ce crezi ca ti se potriveste mai bine, astfel incat cel cu care urmeaza sa te intalnesti sa fie fascinat de tine si nu de haine.

  •  Atentie la tinutele prea pretentioase, care te pot transforma intr-o persoana prea rigida. Majoritatea barbatilor evita femeile care par ca au stat 2 ore in fata oglinzii inainte sa vina la intalnire.

  •  Da, poti sa fii sexy! O pereche de jeansi si un top te pot face mai sexy decat crezi. Indrazneste si pune-ti imaginatia la incercare. Poarta ceva care sa iti puna in evidenta abdomenul lucrat intens la sala!

  •  Accesoriile te vor pune in valoare. De preferat ar fi sa porti un singur accesoriu interesant, nu multe si fara rost.

  •  Imbraca-te potrivit varstei. Nu incerca sa pari matura prin tinuta doar ca sa impresionezi.
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • lena pe 26 Nov 2012, 12:15
    am maaaareee nevoie de un sfat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    trebuie sa merg la o prima intalnire.....si pe cuvantul meu k ma simt k o adolescenta de 16 ani ma fatai si nu stiu ce sa pun p mine as zice k sunt si mai plinutza dar totusi inalta mai mereu port tinute ofice dar acum nu as vrea sa par exact ''profa cea rea'' deci chiar nu stiu ce sa iau pe mine !!!!??? vreau un sfat va rog!

    2
    0

  • Dizzi. pe 6 Aug 2010, 22:50
    corect!

    Pfff chiar imi trecuse prin cap sa imi cumpar o garderoba noua pentru acea simpla intalnire, dar citind sfaturile de mai sus m`am razgandit. Multumesc pentru ajutor:*

    4
    0

  • claudia pe 25 Aug 2008, 13:13
    CEL MAI MARE ADEVAR

    SUNT PERFECT DE ACORD,AVETI CEA MAI MARE DREPTATE

    3
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod