35 de motive pentru care este minunat sa fii singura

Singuratea nu trebuie sa fie pentru niciuna dintre noi un motiv de tristete. Sunt nenumarate lucrurile pe care le putem face singure, lucruri pe care le avem langa noi...

Singuratea nu trebuie sa fie pentru niciuna dintre noi un motiv de tristete. Sunt nenumarate lucrurile pe care le putem face singure, lucruri pe care le avem langa noi, dar de care nu stim sa ne bucuram. Uita de filmele siropoase la care te uiti seara cand esti trista si de noptile lungi petrecute la telefon cu prietenele, vorbind despre singuratate.

Te intrebi oare care sunt lucrurile pe care ai putea sa le faci singura si de care pe deasupra sa te si bucuri? Nimic mai simplu. Iata doar 35 de motive dintr-o lista lunga, pentru care singuratatea este un lucru absolut minunat.

1. Nu trebuie sa dai explicatii nimanui pentru cat ai cheltuit la cumparaturi.
2. Nu trebuie sa strangi dupa nimeni in fiecare zi.

Daca e dezordine, este doar din cauza ta.
3. Poti sa te bucuri ore intregi de o baie cu multa spuma, fara sa te deranjeze cineva.
4. Nu trebuie sa imparti telecomanda cu nimeni.
5. Nu trebuie sa te grabesti sa ajungi acasa pentru ca trebuie sa gatesti.
6. Nu trebuie sa speli sosete si nici sa strangi pantofi la 6 dimineata din mijlocul sufrageriei.
7. Nu trebuie sa cumperi felicitari sau sa scrii scrisori penibile de Sfantul Valentin.
8. Nu trebuie sa ceri parerea nimanui atunci cand te imbraci.
9. Poti sta in fata oglinzii cat doresti.
10. Nu trebuie sa te prefaci ca te simti bine alaturi de familia lui.
11. Nu iti cere nimeni socoteala pentru ca ai iesit cu prietenele si te-ai intors la 6 dimineata din club.
12. Nu trebuie sa imparti patul cu nimeni.
13. Nu trebuie sa te trezesti la 6 dimineata sa pregatesti micul dejun.
14. Nu te obliga nimeni sa iesi in oras daca nu vrei.
15.
Nu auzi pe nimeni sforaind noaptea.
16. Nu ai parte de scene de gelozie doar pentru ca cineva s-a uitat la tine.
17. Poti sa iesi cu cati barbati vrei, cand vrei si unde vrei.
18. Poti merge la shopping si poti sta jumatate de zi, fara sa fie nevoie sa te grabesti sa ajungi acasa.
19. Iti poti comanda de mancare ce doresti, la orice ora din noapte.
20. Poti merge la sala de cate ori pe saptamana vrei.
21. Poti asculta ce muzica iti place, indiferent de ora.
22. Poti naviga pe Internet ore intregi, fara sa fie nevoie sa cedezi locul altcuiva la calculator.
23. Poti sta toata noaptea de vorba la telefon cu prietenii fara sa dai explicatii.
24. Poti sta cu prietenii pana dimineata, fara sa fie necesar sa ii dai afara la 12 din casa, doar pentru ca cineva este obosit.
25. Poti merge la culcare indiferent de ora, nu doar in momentul in care s-a terminat filmul sau meciul de fotbal.
26. Nu trebuie sa suporti seri cu prietenii lui, in care se aduna sa se uite la meci.
27. Poti tine toata noaptea veioza aprinsa si radioul in acelasi timp.
28. Nu te critica nimeni pentru ca nu esti atenta in trafic si ai trecut pe galben.
29. Sifonierul iti apartine in totalitate.
30. Poti bea vin si poti manca inghetata stand cu picioarele pe masa in fata televizorului.
31. Nu trebuie sa iti justifici comportamentul in fata nimanui.
32. Nu trebuie sa te uiti de 10 ori la "Razboiul Stelelor".
33. Nu trebuie sa verifici baia de cate ori ai musafiri.
34. Nu te enervezi ca uita ziua ta de nastere.
35.
Nu trebuie sa te prefaci ca ai orgasm!

In timp ce multe dintre noi aleg sa se sacrifice intr-o relatie fara viitor, o femeie independenta stie ca singuratatea este un lux pe care de cele mai multe ori nu trebuie sa ti-l refuzi. Bucura-te de momentele in care esti singura, s-ar putea sa nu te mai intalnesti cu perioada aceasta.

 

Comentarii (43)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • abionda pe 23 Mar 2011, 12:53
    mdda

    nu are rost sa ne ascundem dupa deget multe motive din cele 35 sunt adevarate adica multe femei se cearta cu partenerul lor de viata din cauza catorva motive de mai sus....cel putin eu in multe ma regasesc...

    1
    0

  • Andy pe 5 Aug 2009, 16:31
    nu insemnam nimic

    Barbatul si femeia sunt 2 jumatati dintr-un intreg ,iar atractia ii leaga-cine crede ca se descurca de unul singur se inseala,cele mai mari momente de fericire tot aaturi de sexul opus le petreci mai ales daca iubesti acea persoana-acest articol e scris sa va faca pe voi sa va simtiti mai bine atunci cand sunteti singure..in lumea asta noi oamenii insemnam nimic,totul este efemer..dc va certati? deschideti ochii si iubiti-va,fiti pozitivi si lasati trecutul sa moara in fiecare moment..tot ce conteaza este prezentul,va doresc numai bine

    0
    0

  • deea pe 10 Apr 2009, 19:59
    :((

    cum faci k sa poti uita un baiat.. care tiai pierdut virginitatea cu el???? :((((((:((:(((:((((

    0
    0

  • eu!! pe 10 Apr 2009, 19:58
    ??

    va certati tare mult;)) fiecare cu parerea lui ?? pana la urma..avem nevoie si de un barbat care sa ne iubeasca si asa ...intr-o iubire e tare greeu! eu aku sunt singura de 5 luni... si nu e asa bine cum cred altele;). mas simti mai bine cu un barbat langa mn! si nu cred k numai eu !si sincer am fost tooot ce este scris in articol :-j te plictisesti pana la urma;)

    0
    0

  • Gesica pe 31 Mar 2009, 14:10
    va inselati

    parerea mea este ca e bine sa ai pe cineva..nu am decat 19 ani dar sunt cu cineva de aproape 2 ani intradevar ne mai si ertam ca si in rice relatie..dar asta e farmecul..am fost si singura..poate multa lume ma intelege..ne e bine deloc mai prefer sincer sa cuat toata ziua dupa cineva, sa-i fac mancare , sa-i spal decat sa stau intr-o casa perfect curata si sa fiu singura sa nu am cui sa-i cer o parere sau sa nu am cu cine sa ma bucur daca in ziua respectiva mi-a mers bine, e trist sa nu ai pe umarul cui plange cand esti suparat sau descarca cand esti nervos...acum nu stiu dar aceasta este parerea mea..

    0
    0

  • tyna pe 26 Feb 2009, 00:54
    Singuri sau intr-o relatie

    Acest articol prezinta un fel de antidot pentru personele singure. Dintre cele 35 de motive 1 sau 2 sunt adevarate si normal difera de la o persoana la alta. Dar ce e cel mai important e faptul ca atunci cand esti intr-o relatie, ai parte cum s-a mai zis de momente unice dar ai parte si de o "uitare de sine" sa-i zicem asa. La ce ma refer? De exemplu esti cu ea intr-o relatie de n ani si ea s-a obisnuit ca ai par pe burta pe piept, ca ai burta, insa desi te vezi ca esti gras tot nu faci nimic nu pt ea ci pentru tine. De ce? Poate pentru ca fiind intr-o relatie spui oricum m-a ales, numai pleaca, ma iubeste, nu am timp. Astea se numesc scuze. La femei e si mai rau. Uitam de feminitatea noastra, pentru ca realmente numai avem timp de ea, trebuie sa facem mancare, treaba prin casa si alte n lucruri. Si atunci ce e de facut. E bine sa avem parte de singuratate atunci cand o relatie numai merge sau e sorita esecului, insa si atunci cand avem relatia nu trebuie sa uitam ca suntem aceeasi persoane, nu trebuie sa ne schimbam datorita iubitului, nu trebuie nici sa uitam de noi, culcandu-ne pe o ureche e al meu ce mai conteaza. Trebuie in primul rand sa ne iubim pe noi si in fiecare zi sa facem toate lucrurile pe care ni le dorim, chiar daca suntem singuri sau intr-o relatie. De ce? Pentru ca facand asa nu vom mai avea motive sa cerem atat de mult de la celalalt, nu vom mai fi atat de goi pe dinanuntru si in cazul unei despartiri vom vedea ca putem face multe lucruri si singure si nu avem nevoie de el/ea. In incheiere va mai spun doar niste motto-uri dupa care eu ma ghidez si pot spune ca ma fac fericita: "Iubeste-te pe tine si atunci toata lumea de va adora"; "Traieste fiecare zi ca si cum ar fi o viata". Ps: aceste motto-uri sunt facute de mine insa daca le gasiti si in alta parte puteti sa ma anunti, desi ma indoiesc. Va pup si fiti fericit pentru ca viata ni s-a dat pentru a fi traita si meritam o viata extraordinara.

    0
    0

  • victoria pe 25 Feb 2009, 01:07
    foarte adevarat

    Cele 35 de motive sint,de fapt,doar citeva din motivele n pentru care o femeie ar trebui sa se bucure ca e singura.Viata ne ofera oportunitati nenumarate de a ne bucura.Barbatii nu sint garantia fericirii.Femeia care se bazeaza pe un barbat sa-i aduca fericire in viata e limitata si ignoranta .Barbatii pot adauga un plus de fericire existentei noastre dar in cele mai multe cazuri ei sint motive de nefericire.Asa ca e bine sa stim sa ne bucuram de ce avem,fie ea si singuratate.Pentru mine singuratatea e o binecuvintare.

    0
    0

  • nicol pe 25 Ian 2009, 14:44
    35de motive

    super sunt la sentimentul vostru

    0
    0

  • COVACIUFLOARE pe 21 Nov 2008, 20:02
    libertate

    FETELOR MONITORIZATI VA BARBATII SI CAND AVETI OCAZIA LASA TI I SINGURI CAT AU STAT LA MECI PESCUIT VANAT ...... ATAT FITI DESTEPTE SI VA DISTRATI DAR NU PREA TARZIU INCA DE LA INCEPUTUL REL SA INVETE LECTIA DIN TIMP CA SE MAI INTOARCE ROATA ARE SI FEM SEDINTE INTALNIRI CU COLEGII ALEA ALEA ...

    0
    0

  • GoodFellow pe 10 Nov 2008, 16:23
    Pitipoance

    Mda 35 de motive ca sa fii tarfa.Deci la faza cu "17. Poti sa iesi cu cati barbati vrei, cand vrei si unde vrei" pai asta e faza,multe cam sa r din pula in pula,daca esti intr o relatie stabila nu prea ai cum sa faci asta,decat daca inseli sau in cazuri extrem de rare in care ambii parteneri sunt swingeri sau mai stiu eu ce in fine asta e altceva e un procentaj infim de astfel de persoane.Rosmarin zice ceva acolo de vibrator si cat de bine se simte ea cand si l baga in pizda (scuze expresia dar consider ca toti sunteti majori) ,pai un vibrator are degete,gura,abdomen,piept,picioare si multe multe altele pe care le are un barbat frumos,acum nu vb de grasi infecti cum sunt multi din pacate,vb de un barbat bine unul sanatos si care se intretine si fizic si igienic nu neaparat metrosexual.Eu unul am 21 de ani si sunt destul de deschis la multe chestii si chiar imi plac jucariile sexuale au un rol important intr o relatie sexuala dar cele mai multe fete pe care le am intalnit preferau sa le fut eu si sa ma stranga de buci sau sa ma zgarie pe spate pe chelie ( ma rad in cap,stati linistite nu mi cade parul,inca ) pe unde vroiau ele,unele sunt chiar prea salbatice dar no problem sunt in floarea varstei si consider ca pana acum mi am facut "datoria" sa zic asa destul de bine.Faza e ca multe au preferat pula in locul dildoului sau al vibratorului,acum fiecare cu cei place dar eu zic ca fiecare persoana stie mai bine cum ia r place sa traiasca eu nu judec si nu mi place sa fiu judecat dar fetele care zic ca e bine sa fii singura ca te poti fute cu cati vrei unde vrei cum vrei pai alea iertati ma dar sunt curve si credeti ma spre norocul meu am intalnit destule.Acum astept injuraturi si comentarii din partea "dumneavoastra" :D.

    0
    0

  • Adela pe 7 Nov 2008, 21:23
    singuratatea

    Singuratatea este un lux! Dupa ani de compromisuri devine o necesitate.

    0
    0

  • ubesc-uningherash pe 6 Nov 2008, 00:48
    nu sunt de acord cu cele 34 de articole zic asa pt k

    Din pacate, in zilele noastre iubirea a ajuns o arma in mainile unora si o victima in mainile altora. Iubirea este perceputa ca un mijloc, ca un scop, ca un interes. Este adeseori confundata cu ideea de atractie fizica, cu ideea de indragosteala copilareasca sau cu ideea de sex. In ziua de azi, iubirea e orice, numai ce ar trebui sa fie nu mai este. Omul a tranformat iubirea din sentiment in obiect si a gresit. A incercat s-o schimbe pe placul lui si iar a gresit pentru ca n-o poti schimba; iar cand nu mai esti demn de ea, o pierzi precum un parfum ce nu persista. Iubirea e mereu acolo, dar precum credinta, cand te indepartezi de ea, cand nu mai crezi in ea, n-o mai poti simti si din aceasta cauza te vezi izolat, te vezi singur. si cu orgazmu da mie mi sa intimplat sa ma prefac sa sti k unele fete scoate sunet si la vrajeala sa nu il supere pe el

    0
    0

  • dedana pe 13 Oct 2008, 04:51
    :)

    multe motive de a fi singura am descoperit cu mult timp in urma.. acum nu mai pot incepe o relatie.. poate nu am gasit persoana potrivita care sa aiba rabdare cu mine.. mi-e frica sa nu pierd libertatea.. acum privesc relatiile ca o colivie.. poate din cauza prietenelor mele care toate au relatii de dependenta cu prietenii lor.. nici la sucul cu fetele nu mai vin singure.. si am ajuns sa ma intreb daca am o problema de nu pot avea o relatie stabila

    0
    1

  • zuta2000 pe 12 Oct 2008, 23:54
    singuratatea

    este bun articolul , ce-as pute comenta vizavi de multe ori am vrut sa fiu sigura sant o femeie independenta dar totusi mai ai nevoie de un barbat la casa omului oricat de greu ne este uneori din cauza comportamentului lor uneori insuportabil ,de multe ori sant buni sa bata un cui sau sa iti mute mobila tot te ajuta la ceva nu-asa ?

    0
    0

  • lara pe 12 Oct 2008, 11:08
    35 de motive pentru care este minunat..

    e interesant articolul dar,cred eu odata si odata aceasta singuratate devine un stil de viata.asta nu e bine.femeia are nevoie de barbat,dar si de libertate.as spune ca este o intreaga arta sa le poti combina.

    0
    0

  • Andrei Rinea pe 8 Oct 2008, 02:15
    Raspuns complet

    Am dat un raspuns complet privind acest articol interesant pe blogul meu, la adresa http://andreir.wordpress.com/2008/09/14/argumentele-singuratatii-feminine

    0
    0

  • daniis pe 6 Oct 2008, 21:09
    35 de motive...

    sa stiti ca dupa parerea mea articolul nu este scris pentru cele care au o rel.ci pentru femeile care sunt singure dar si0ar dori sa nu fie.Cui nu i-ar placea sa aiba o relatie frumoasa ma rag? dar sunt multe femei singure si cele 35 de motive ar suna ca o consolare pentru ele, nu trebuie sa va suparati pe autoare ci sa va puneti in pielea unei femei singure

    0
    0

  • ionicamaria pe 30 Sep 2008, 21:42
    cel mai bun

    sa stiti k eu sunt singura si va spun k e minunat, acele 35 de motiva sunt adevarate si va spun k ar trebui sa va gamditi de doua ori inainte de a va hotara sa va impartiti viata cu inca o persoana

    0
    0

  • altea pe 19 Sep 2008, 22:43
    excelent!

    ia uite ce articol bun!.. cate reactii a starnit!........ as crede mai degraba ca asta a si fost scopul articolului, nu sa ne insire 35 de motive...

    0
    0

  • ia pe 2 Sep 2008, 12:26
    contradictoriu

    am fost singura ani de zile , mi-am dorit sa am cu cine imparti bucurii, necazuri... acum sunt in doi , imi doresc de foarte multe ori sa fiu singura ... sa nu ma mai jicneasca nimeni, sa nu mai suport ruatati si oragolii, compromisuri si reprosuri , sa nu ma mai culc atatea nopti plangand .

    0
    0

  • haha pe 22 Aug 2008, 21:51
    numai 35 de motive:D

    numai 35 de motive pot gasi 100:D...........desi trebuie recunoscut cateodata ai nevoie si de dragoste.........

    0
    0

  • golden_fish pe 19 Aug 2008, 21:12
    independent women

    sunt pro ptr "singuratate" k sa zik asa.nu mi se pare nicio tragedie sa fii nemaritata sau sa nu ai o relatie stabila.suntem in secolul XX,ptr numele lui d-zeu!

    0
    0

  • anca pe 11 Aug 2008, 03:33
    trist

    toate regulile astea dupa parerea mea...dak le citesti invers st cele mai frumoase lucruri facut de o femeie cand iubeste...!pretuiti ce aveti:)

    1
    0

  • didi pe 4 Aug 2008, 16:20
    un singur motiv

    am scris pe o foaie fiecare din motivele alea si doar primul era valabil dar nici acela pt ca el nu vrea sa auda cat am cheltuit ca se sperie asa ca nu ma intreaba,si e greu sa fii singura(sunt sg cnd e el in voiaj)si ma bucur un pic cnd pleaca dar e foarte greu,acele motive sunt doar o incurajare pt cele ramase singure sau pt cele care au nenorocul sa aibe un partener nesimtit.

    0
    0

  • Cristinna14 pe 30 Iul 2008, 10:26
    in plus...

    nici nu stiu de ce ar trebui sa te sacrifici? baia cu spuma, picioarele pe masa sau comandatul mancarii la orice ora din noapte n-ar trebui sa-l deranjeze atat timp cat te comporti cu masura. Daca asta esti tu, pana la urma si el trebuie sa te accepte daca te iubeste intr-adevar asa cum si noi spunem ca trebuie sa le suportam obiceiuruile lor. Fiecare are ceva de invatat, si facem asta unul de la celalalt.

    0
    0

  • Cristinna14 pe 30 Iul 2008, 10:19
    e "minunat" sa fii singura? no way!

    Fiecare om are nevoie intr-un final de stabilitate, dragoste si pe cineva alaturi in care sa aibe incredere. Noptile albe petrecute prin cluburi cu prietenele sau mancatul in fata televizorului ore in sir, pana la urma, nu-i va aduce fericire, dar ce sa mai vorbim ca asta nu ar putea fi un mod de viata placut pe termen lung :)). Cu bune cu rele, asta inseamna sa iubesti si sa traiesti intr-un final. Ca o relatie sa se pastreze, e nevoie si de certuri. Asta inseamna ca il cunosti foarte bine si il accepti, pt ca il iubesti. In plus nimeni nu e perfect. Nu-i poti cere unui barbat, si nici unei femei, sa se comporte perfect , sa nu faca nici o greseala, pentru ca asta e imposibil. Daca totul merge mecanic, pana la urma te plictisesti si atunci o sa te intrebi unde e relatia aia minunat de oribila de care ma plangeam? Asa ca nu mai bagati tampenii in capul barbatiilor cum ca femeile sunt degradante si nu stiu sa aprecieze si sa recunoasca faptul ca e minunat sa ai o pereche langa tine, care DESIGUR ca are defecte, mai multe sau mai putine, ca orice om.

    0
    0

  • georgiana pe 28 Iul 2008, 15:51
    fals

    Tot ce am citit mi se pare FALS!!! Nu am gasit nici un motiv bine intemeiat DE A MOTIVA CA ESTE MINUNAT SA FII SINGURA!!!! Este ORIBIL! este minunat sa ai pe cineva alaturi de tine in toate momentele fie ele bune sau rele!!! este mult de vorbit pe acest subiect ......

    0
    0

  • crina pe 25 Iul 2008, 03:21
    parerile sunt impartite

    sunt singura de ceva vreme buna si ma simt minunat cand fac ce vreau si nu mi face nimeni program dar adevarul e ca mai simt uneori nevoia de o consolare din partea cuiva dar totusi profit din plin de aceasta perioada si mai ales chiar nu-mi lipseste sforaitul cuiva:P am multe prietene care au relatii de durata si poate lor li sar parea ciudat sa fie singure poate sa r simti ca niste pasari care au scapat din colivie sau cine stie cum sa-r simti .orice ar fi eu ma simt bine:P;)

    0
    0

  • evdochia pe 19 Iul 2008, 17:19
    nu-i suficient

    Singuratatea incepe cu un motiv de tristete si anume despartirea... indiferent de ce fel de despartire e vorba: de parinti, de prieten, de iubit, de sot.... si e important sa dureze atat vreme cat incepi sa te simti ok in relatia cu tine... nu trebuie impinsa in cealalata extrema si nici nu trebuie cautate motive de genul celor enuntate in articol. Pur si simplu trebuie sa inveti sa traiesi cu tine fara celalat. Implicarea intr-o relatie avand ca temei teama de singuratate e una duntre extreme, cel putin eu asa o consider. Si ca sa fiu in ton cu articolul am sa precizez si eu un motiv si anume timpul necesar pentru a cite fie litaratura de specialitate fie de relaxare

    0
    0

  • yan pe 5 Iul 2008, 17:24
    adevarat / fals?

    cine mai stie??? totusi sunt si pro si contra, deoarece poti fi singura doar atunci cand esti foarte deprimata(si nici atunci nu ar trebui sa fii singuta) tot mai bine este in 2, parerea mea e ca in anumite privinte toti aveti dreptate iar asta reflecta nu numai ceea ce simtiti ci si ceea ce va reprezinta (gen : asa mama asa fiica/asa tata asa fiu) - un exemplu. daca nu intelegeti unde bat este grav. schimbai-va gandirea. cele 35 de motive, dupa parerea, mea s-ar reduce doar la 10. pt ca este prea plictisitior sa faci totul de una singura, adik scuza-ma dar e prea de tot. un alt comentator care are dreptate este si Valexan.

    0
    0

  • alena pe 23 Iun 2008, 06:19
    .....motive

    Nu cred ca aceste 35 motive ar face pe cineva fericita, da ai nevoie si de singuratate, dar nu in asa masura, cind ai un barbat alaturi care te iubeste, viata este alta, asa ca articolul este in totalitate gresit.....:(

    0
    0

  • mariana pe 19 Iun 2008, 14:02
    35...motive

    Super tare articolul.Imi place la nebunie sa citesc comentariile celor care citesc.. Sunt si pro si contra..Adevarul e undeva la mijloc..Este bine si cand esti singura..ca ai o independenta ,dar ..ce ne am face fara barbatiii? Sigur orgasmul dat de vibrator este intens..dar o mangaiere si un sarut primite cu drag de la un barbat valoreaza imens,sunt mai placute de o mie de ori.Si cat de frumos suna..te iubesc..frumoasa mea...In concluzie..singura...dar nu mereu.

    0
    0

  • dorele pe 18 Iun 2008, 21:13
    pt rosmarin

    mda... si un trandafir pe neastaptate? ala cum il primesti? mergeti legate la ochi in piata si va cumparati cu ochi inchisi? sau cine va duce intr-un loc nou unde nu ati mai fost pana acuma? aia cum va mai fi surpriza??/

    0
    0

  • Rosmarin pe 16 Iun 2008, 17:42
    da e bun

    dorel cand folosim vibrator nu mimam chiar ne face sa ne simtim fff bine,si plus de asta ajungem la orgasm...iar florile ni le putem cumpara si singure fiindca voi barbatii ori nu stiti ce sa luati ori le luati ofilite :)).si in final stim fff bine sa fim independente,asa ca ne descurcam si fara voi barbatii.

    0
    0

  • dorel pe 16 Iun 2008, 09:50
    bah....

    32. Nu trebuie sa te uiti de 10 ori la "Razboiul Stelelor". ???????????????????????????????????? ce e asta ma? eu nu l-am vazut nici odata tot si nici nu o sa ma uit si eu am grija de baia mea... sac :-P si ce sa se prefeca cu orgasmul? cand folositi vibrator si atunci mimati? =)) , si cine va mai aduce flori, ha???

    0
    0

  • anka pe 16 Iun 2008, 01:52
    are dreptate alexandru

    35 motive ca sa fi singura :))

    0
    0

  • anka pe 16 Iun 2008, 01:50
    nu sunt de acord cu articolul

    intr-o relatie stabile unde cele 2 pers se iubesc se tolereaza se inteleg nu exista asa ceva. de ex daca nu am chef de gatit azi mergem in oras si mancam, de baie in spuma ne bucuram in 2, cand iubesti exista incredere si ar mai fi multe de comentat la acest articol....

    0
    0

  • Pufarina pe 15 Iun 2008, 21:46
    adevar

    Da are dreptate Valexan in relatie stabila se poate colabora

    0
    0

  • Alexandru pe 15 Iun 2008, 15:28
    Parerea mea...

    Ca articolul de mai sus se poate mult mai bine intitula "35 de motive ca sa fii singur"! chestiile cu felicitarile si cu plimbarile sau cu pareri despre cum este imbracata, sunt impuse de femei in mare parte. Nu am vazut barbat sa se planga ca nu primeste felicitari de Sf. Valentin sau sa nu ii placa sa stea cu picioarele in sus cand se uita la TV! articolul asta e gen "Razboiul Stelelor!"

    0
    0

  • ARIANA 26 pe 15 Iun 2008, 09:14
    ..........................

    dar in articol nu spune nimic de supunere sau de dragoste intre doua persoane. am mai intalnit "cazuri" care scriu numai in joaca ceva. sant prezentate 35 de motive, pentru cele care vor sa fie singure sau daca au ramas singure, sa li se para mai usor trecand printr o perioada mai dificila din viata lor. atat. si nu e vorba de supunere, atunci cand esti numai tu cu tine. cand esti singur, tocmai ca tu esti propriul stapan. va e lene sa citit un articol si e si mai greu sa l intelegeti.

    0
    0

  • ABCD pe 15 Iun 2008, 06:07
    asa e

    Velexan are perfecta dreptate;)......DC TREBUIE.....cand poate fi cum vrea fiecare.....

    0
    0

  • Valexan pe 15 Iun 2008, 03:25
    motive

    Nu trebuie, nu te obliga, poti sa faci ce vrei.. Doamna Mihaela Udrea se pare ca nu puteti face diferenta intre o relatie dintre doua persoane care se iubesc si o relatie de supunere... regulile astea ar fi bune undeva in sclavagism

    0
    0

  • ARIANA 26 pe 14 Iun 2008, 20:26
    bunicel

    da, este bun articolul, dar dupa parerea mea, acele 35 de motive existente nu pot dura "pt totdeauna". de plictiseala nu se scrie, de nevoia de dragoste nici atat. consider ca este un articol numai pentru cele care vor sa fie singure doar o perioada de timp. pana la urma te gandesti, ce bine daca il aveam pe el langa mine, ne tineam in brate, uitandu ne la un film bun. e adevarat, este buna si singuratatea cateodata, dar ce folos cand toate le faci fara un scop anume, faci lucruri sa te multumeasca numai pe tine insati? la un moment dat intervine monotonia si din nou vrei altceva.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod